Скоро ще има развръзка, дори и този пошъл политически спектакъл

...
Скоро ще има развръзка, дори и този пошъл политически спектакъл
Коментари Харесай

Костадинов: Няма никакво значение дали изборите ще са 2в1, скоро ще има развръзка

Скоро ще има развръзка, даже и този вулгарен политически театър да продължи. Идват европейските избори, започнахме определянето на номинациите на депутатите. Номинират се хора, които дават отговор на 3 критерии - да са родолюбци, да са открити и демократични политици, да са експерти и специалисти.

 

Европейски Съюз в този си тип е рисков за Европа и за нас българите, като едни от най-старите европейци. Той би трябвало да бъде реформиран напълно. По думите на Урсула Фон дер Лайен „ Възраждане “ и една партия от Франция и една от Германия са опасност за нейната Европа и да, тя е права, ние сме опасност за Урсула. Европа се разделя изрично не на две, а на три скорости. България е застрашена да бъде изблъскана в периферията и около мигрантския напън може да се превърнем в буфер. Това ще обрече българските жители на изгубване. Ние ще изпратим дейни хора, а не политически пенсионери. Това съобщи в коридорите на Народно събрание водачът на Възраждане Костадин Костадинов, съобщи Новини.бг.

 

Дали изборите ще са 2в1 или през седмица или две - няма никакво значение. Обществото обезверено желае избори, те са тези, които ще пречистят средата, съобщи още той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР