Скоро ще има един предвидим, силен и обединен ляв субект,

...
Скоро ще има един предвидим, силен и обединен ляв субект,
Коментари Харесай

Нинова доведе лявото до будна кома: Мая

" Скоро ще има един предвидим, мощен и единен ляв индивид ”, съобщи пред Euronews водачът на Изправи се, България Мая Манолова.  " Ръководството на Корнелия Нинова на нейната партия, докара лявото посланичество до будна кома. Не е обикновено в най-бедната страна с най-големите неравенства да няма мощно ляво посланичество ”, установи тя.

" Буквално изтърбушиха Изборния кодекс. Обърнаха го с хастара на открито в една извънредно недемократична посока. Връщането на хартиената бюлетина е методът, по който мафията, мутрите и статуквото да си върнат контрола над страната ”, разяснява още Манолова.
" На идващите избори ще забележим всички неприятни практики, с които се надявахме, че сме се разделили на идващите избори – следен, платен избор, замяна на гласа на хората, фалшифицирани, манипулирани протоколи. Всичко най-лошо, което сме гледали 12 г.  по време на модела ГЕРБ в този момент се връща с нова мощ ”, уточни тя.

" Изборите с машини бяха почтени и честни и заради тази причина нямаше никакви подадени тъжби от партиите. Делът на следения и купения избор внезапно понижа при гласуването с машина ”, подсети водачът на Изправи се, България.
 Снимка: БГНЕС
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР