Скоро потребителите на WhatsApp ще могат да ползват собствени аватари(снимка:

...
Коментари Харесай

WhatsApp въвежда аватари за видео разговори


Скоро потребителите на WhatsApp ще могат да употребяват лични аватари
(снимка: WhatsApp)

Нова функционалност може скоро да се появи в месинджъра WhatsApp. Р азработчиците на информационната услуга възнамеряват да прибавят опция за потребление на аватари по време на видео диалози.

В допълнение, потребителите ще могат да изпращат аватари като стикери в групови и самостоятелни чатове, заяви порталът WABetaInfo. С помощта на Avatar Editor потребителите могат да основат своя лична версия на изображение и да го употребяват в сходство с разнообразни сюжети.
още по темата
Според някои източници, WhatsApp работи върху новия механизъм за аватари най-малко от март т.г.. Очаква се функционалността скоро да стане налична както за позвънявания, по този начин и за стикери. По време на видео диалог потребителят може просто да щракне върху бутона „ Switch to avatar ” и да се възползва от новата функционалност.

Но това изобретение към момента е в развой на разработка и не е известно по кое време всички консуматори ще получат опция да го употребяват. Обикновено, преди да се появят окончателните компилации за Android и iOS, новите функционалности се тестват много дълго време върху стеснен кръг консуматори.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР