скоро може да започне да облекчава правилата за носене на

...
скоро може да започне да облекчава правилата за носене на
Коментари Харесай

Германия облекчава правилата за носене на маски

скоро може да стартира да облекчава разпоредбите за носене на маски, защото страната се радва на внезапен спад на инфектираните с Covid-19, съобщи през днешния ден министърът на опазването на здравето Йенс Шпан.
Първият стадий от отслабването на мярката би бил премахването на условието за носене на маска навън ", сподели Шпан в изявление за медийната група „ Функе ”.
 Тихановская прикани Германия за нови наказания против Беларус Тихановская прикани Германия за нови наказания против Беларус
Лидерът на беларуската съпротива Светлана Тихановская прикани Германия неотложно да одобри четвърти пакет от наказания против Минск. Освен...
" В райони с доста невисок брой инфектирани и висок % на имунизация, последователно може да отпадне условието за носене на маски на закрито ", добави той.
В Германия носенето на маска е наложително в публични закрити пространства, както и в публичния превоз, в магазините, в учебните заведения и на някои оживени улици, съобщи БГНЕС.
Подобно на доста от европейските си съседи, през последните седмици страната отбелязва внезапен спад на коронавирусните инфекции, което й разрешава да отстрани доста ограничавания и да отвори още веднъж публичния живот.
Нейната акция за имунизация също набра скорост. Почти половината от възрастните към този момент са получили една доза от имунизацията (48,1%), а 25,7% са изцяло имунизирани.
 Полша подлага на критика Германия поради „ Северен поток-2 ” Полша подлага на критика Германия поради „ Северен поток-2 ”
Министърът на външните работи на Полша разкритикува остро Германия за поддръжката и за газопровода „ Северен поток-2 ”. Герман...
Страната стартира да облекчава рестриктивните мерки през май, като още веднъж отвори заведения за хранене, питейни заведения и несъществени магазини.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР