Скоро AI асистентът на Meta AI ще проговори с гласовете

...
Скоро AI асистентът на Meta AI ще проговори с гласовете
Коментари Харесай

Тази седмица Meta AI ще заговори с гласовете на различни знаменитости

Скоро AI асистентът на Meta AI ще проговори с гласовете на разнообразни звезди. Според източник на Reuters, Meta Platforms, която има обществената мрежа Фейсбук, възнамерява тази седмица да разгласи съглашения с артисти, в това число Джуди Денч, Кристен Бел и Джон Сина, с цел да ги употребява за озвучаване на своя чат бот с изкуствен интелект.

Списъкът със звезди, чиито гласове могат да бъдат определени за Meta AI, ще включва също актрисата и певица Awkwafina и артистът Keegan-Michael Key, споделя източникът на организацията. Според него представянето на новите благоприятни условия на AI чатбота ще се състои на годишната конференция Connect, която стартира в сряда.

Очаква се Meta също на събитието да показа и първата версия на своите очила с добавена действителност и ще приказва за проектите по отношение на останалите джаджи, в това число и интелигентните очила Ray-Ban Meta, които бяха първите устройства, получили предходната година поддръжка на аудио-версията на чатбота Meta AI. 

Изборът на глас на звезда за Meta AI ще стане наличен тази седмица в Съединени американски щати и другите англоезични пазари в фамилията на приложенията на Meta, в това число Фейсбук, Instagram и WhatsApp.

Meta AI чатботът сега поддържа текстови чатове и може да генерира изображения въз основа на потребителските поръчки. Миналата година компанията пусна текстови версии на чатбота с герои, въодушевени от звезди като Парис Хилтън и Снууп Дог, само че опцията не наподобява да е призната от потребителите. След това Meta стартира да употребява продукта AI ​​Studio, който разрешава на създателите на наличие да основават лични герои на чатбот във тип на аватар.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР