Скопие. Народните представители от ГЕРБ и членове на комисиите по

...
Скопие. Народните представители от ГЕРБ и членове на комисиите по
Коментари Харесай

Депутатите от ГЕРБ Христо Гаджев и Пламен Манушев разговаряха с премиера на Македония Зоран Заев

Скопие. Народните представители от ГЕРБ и членове на комисиите по защита и външна политика Христо Гаджев и Пламен Манушев организираха диалог с министър-председателя на Македония Зоран Заев. Това се случи на срещата на парламентарната Асамблея на НАТО в Скопие, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . На форума се разисква готовността на Македония да се причисли към Алианса.
В рамките на диалога Зоран Заев благодари на България и на министър-председателя Бойко Борисов за огромната поддръжка, оказана на Македония за приемането на дата за начало на договаряния за участие в Европейски Съюз. „ Поставянето на тематиката за европейска интеграция на Западните Балкани по време на Българското председателство е от особена значимост за Македония. Цялостната поддръжка от българското държавно управление е високо оценена в Скопие ”, съобщи Зоран Заев.
Македонският министър председател означи, че след сключването на Договора за добросъседство комерсиалният продан сред България и Македония се е нараснал доста. „ С този контракт се отвори нова страница в връзките сред двете страни и времето на несъгласия и конфронтация ще остане в историята “, уточни Зоран Заев.
В диалога взе участие и националният представител от „ Обединени патриоти “ доцент Милен Михов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР