Скопие. Македонското онлайн издание Лидер“ е скандализирано от разкритието, че

...
Скопие. Македонското онлайн издание Лидер“ е скандализирано от разкритието, че
Коментари Харесай

„Лидер“ : Бивш албански боец от АНО е назначен с висока заплата в македонската служба за контрол на полетите

Скопие. Македонското онлайн издание „ Лидер “ е скандализирано от разкритието, че някогашният войник от АНО (Армията за национално избавление, на алб. – UCK(УЧК)) Абедин Зимбери е назначен в държавна институция, където се дават едни от най-големите заплати в страната. За случката се схваща от профила на въпросното лице във „ Facebook “, където той се похвалил с новата работа в службата за надзор на полетите (М-Нав).
Изданието отбелязва, че Зимбери е приключил физкултурен факултет и няма никаква подготовка, с цел да работи в тази институция, която се занимава с управлението на въздушното пространство на Македония и за която се знае, че дава извънредно високи заплати.
„ Лидер “ се е опитал да влезе в контакт с М-Нав, от където се е опитал да желае отговор на коя позиция е назначен някогашният „ терорист “, както го назовават от медията, в тяхната институция, само че не са получили отговор.
От свои източници медията е схванала, че заплатата на Зимбери е от над 1000 евро (60 000 денара).
Иначе, отбелязва още „ Лидер “, в тази институция неотдавна работи и някогашният военачалник от войната през 2001 година Стоянче Ангелов, а може би някогашният терористи и някогашният боен разделят един офис, задава си въпроса медията, като показва, че двамата са взели участие в ТВ дуели един против различен. От дуела право в контрола на полетите, заключва „ Лидер “.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР