Скок в продажбите на предмети и сувенири в Русия с

...
Скок в продажбите на предмети и сувенири в Русия с
Коментари Харесай

Скок в продажбите: Руснаци масово купуват стоки със знаците на „Вагнер“ след бунта на Пригожин

Скок в продажбите на предмети и сувенири в Русия с отличителните знаци на наемническата войска „ Вагнер “, предава Ройтерс.

Следете всичко по тематиката тук

Клиентите дават 5-звездни оценки на стоките в символ на поддръжка към организацията след прекратения ѝ поход към Москва.

Снимка: Reuters

Шефът на наемниците Евгений Пригожин изпрати въоръжен ескорт, който доближи до 200 километра от столицата на Руската федерация, а оповестената цел бе промяната на военното управление в лицето на министъра на защитата Сергей Шойгу и началника на Генералния щаб на въоръжените сили Валерий Герасимов.

Снимка: Reuters

Постигната договорка с президента на Беларус Александър Лукашенко, която разреши Пригожин да получи леговище от Минск, а Русия да не стартира наказателно гонене против него и бойците на „ Вагнер “, постави завършек на протеста.

Снимка: Reuters

Цените в един от водещите онлайн магазини за Русия демонстрират, че забрадка със знаците на „ Вагнер “ се продава за 525 рубли (6 долара), до момента в който при започване на месеца е коствала 294 рубли.

Снимка: Reuters

Черна тениска коства с 1650 рубли – с 400 повече по отношение на времето преди протеста. Маски за лице и ключодържатели са измежду другите мечтани артикули.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР