Skoda Yeti е първият опит на чешката марка в сегмента

...
Skoda Yeti е първият опит на чешката марка в сегмента
Коментари Харесай

Тази Skoda крие под капака си „петак“ от Audi RS3 с 500 конски сили

Skoda Yeti е първият опит на чешката марка в сегмента на кросоувърите и сполучливо мина през две поколения сред 2009 година и 2017 година, когато чехите се отхвърлих от модела. Въпреки, че колата бе известна в Европа, тя сигурно не е най-популярният избор когато става въпрос за тунинг план. Не по този начин, обаче, счита английски жител, който сподели може би най-интересният план въз основата на чешкия модел.
`Тази

Колата набира известност в интернет пространството откакто бе оповестена за продажба в eBay, където е разказана огромна част от историята ѝ, както и техническите ѝ характерности. Проектът е основан на образец от 2015 година, който е претърпял цялостна смяна с „ насаждането “ на 2.5-литров „ петак “ от Audi RS3 с мощ от 340 конски сили. Разбира се, моторът е получил някои усъвършенствания и сега може да се похвали с мощ от 492 конски сили след премерване на дино стенд.
`Тази

Освен моторът, към купето на Yeti са се включили още DSG трансмисия, както и диференциали за задвижване на четирите колела. Джантите са взети непосредствено от Audi S3, дружно с окачването и накрайниците на ауспусите. Всички емблеми на Skoda са отстранени, а в интериора откриваме волан от Audi, както и спортни седалки от S3. Собственикът е подготвен да се раздели с плана си за сумата от 31 хиляди евро.
`Тази

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР