Склад за плодове и зеленчуци в Козлодуй е превърнат в

...
Склад за плодове и зеленчуци в Козлодуй е превърнат в
Коментари Харесай

Цех за алкохол разкриха в склада за плодове и зеленчуци

Склад за плодове и зеленчуци в Козлодуй е трансфорат в хранилище за незаконен алкохол. Това разкри митническа мобилна група и чиновници от оперативния надзор в митница Лом при осъществена на 18 април 2018г. инспекция в складовата база. Задържани са общо 1362 литра високоградусов алкохол, написа 24 часа.

При инспекцията, в дъното на постройката, в обособено помещение с железна врата чиновниците разкрили 362 литра етилов алкохол в пластмасови туби от по 10 и 11 литра. Течността е с алкохолно наличие сред 41 и 50 градуса. В същото помещение са открити голям брой бидони с съдържимост 100-150 литра, цялостни с материал за преваряване на етилов алкохол, както и раздрънкан котел за произвеждане на етилов алкохол.

При спомагателен оглед на склада чиновниците разкрили покрит с празни касетки бидон с съдържимост 1000 литра. Съдът е бил цялостен догоре с етилов алкохол с алкохолно наличие близо 67 градуса.

Фирмата, наемател на склада, не е показала документи за генезис и заплатен данък. Алкохолът е конфискуван, взети са проби за лабораторен разбор. Предстои формиране на административно-наказателно произвеждане.

Само два дни по-рано сходно разобличаване беше направено в Монтана, където още веднъж в склад за плодове и зеленчуци бяха открити 1000 литра високоградусов алкохол без документи за генезис и заплатен данък. Четете още по тематиката тук.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР