Скитниците в Южна Флорида тази зима все по-често се движат

...
Скитниците в Южна Флорида тази зима все по-често се движат
Коментари Харесай

Скуотърските пирати избягаха от ваканционните си места, докато властите предприемат мерки срещу „отвратителното“ замърсяване на водата

Скитниците в Южна Флорида тази зима все по-често се движат на борда на изоставени лодки, ситуирани по крайбрежието, в нов „ скуотърски “ феномен “, което се появи единствено за локалния шериф през последната година, научи Fox News Digital.

„ Това е просветление за 2023 година Имаме бездомни, скитници тук в окръг Мартин от много време. Не доста, само че има хора, които краткотрайно се движат през.И ние имахме проблем с изоставения транспортен съд. Това бяха два обособени казуса “, сподели заместник-началникът Джон Буденсиек пред Fox News Digital в изявление за Zoom тази седмица.

" Но защото нашият морски асистент стартира да цитира, маркира и отстранява тези плавателни съдове, те научиха предходната година, че доста от тези съдове са населявани от скитници ", продължи той.

В края на предходната година локалните медии започнаха да оповестяват за нараствания брой скитници, които се местят в изоставени лодки и по какъв начин офисът на шерифа на окръг Мартин работи за премахването на лодките и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР