Скиорите и сноубордистите ще плащат 75 лева средно за дневна

...
Скиорите и сноубордистите ще плащат 75 лева средно за дневна
Коментари Харесай

Днес се открива ски сезонът

Скиорите и сноубордистите ще заплащат 75 лв. приблизително за дневна въжен превоз карта.

Тази година времето е извънредно удобно

В събота се дава формален старт на ски сезона. Тази година времето е извънредно удобно за феновете на белите спортове, а бизнесът и туристическия отрасъл са обнадеждени за сполучлив сезон. Неприятният миг идва с покачването на цените и защото повишаването е на всички места и за всичко, и цените за въжен превоз карти са обновени, оповестява БГНЕС.

Пампорово побърза и откри сезона ден по-рано. Заради доста сняг още в петък феновете на зимните спортове съумяха да се пуснат по пистите в красивите Родопи. В Банско всички писти бяха готови също ден по-рано, а на връх Тодорка мериха 1,3 метра сняг. На Боровец също се радват на страхотни зимни условия, само че все пак от курорта оповестиха, че оръдията за сняг няма да стопират.

Ски зона „ Боровец ” разгласи първа цените за новия сезон. Както към този момент стана известно, миналогодишните цени са единствено в първата седмица след откриването, т.е. от 18 до 26 декември, в това число.

От 27 декември дневната карта за възрастни е на цена от 75 лв., за младежите сред 14 и 22 години, както и за хората на и над 65 години – 54 лв., за децата от 7 до 13-годишна възраст е 44 лв.. Децата под 7 години употребяват оборудванията гратис. Седмичната карта е 400 лв. за възрастни.

И Пампорово, и Банско също имат промо пакет в границите на първите дни след откриването на сезона.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР