Ски зоната Пампорово е достъпна от утре в по-голямата си

...
Ски зоната Пампорово е достъпна от утре в по-голямата си
Коментари Харесай

Седем писти в Пампорово ще са отворени от утре

Ски зоната Пампорово е налична от на следващия ден в по-голямата си част, осведомят от "Пампорово " АД. В първия ден от ски сезона ще бъдат отворени седем писти. Лифтовете в курорта ще возят на промоционални цени до 27 декември - 52 лева за дневна въжен превоз карта за възрастни и 31 лева за деца.

В изискванията на пандемия, Пампорово открива ски сезона при изключителни ограничения за сигурност на туристите, безапелационни са от сдружението. Спазвайки противоепидемичните ограничения, курортът влага в дигитализиране на главните туристически услуги, с цел да се избегнат контакти на близки дистанции или скупчване на хора пред каси и лифтове.

От 16 декември действа новата онлайн платформа на курорта, посредством която туристите освен се осведомят за изискванията в ски зоната, само че и могат да закупят непосредствено въжен превоз карти, ски пакети, да резервират хотелско настаняване и други Закупените онлайн въжен превоз карти, ще могат да бъдат взимани от основни места в курорта от специфични "pick-up " устройства, където посредством сканиране на неповторим QR код, без всевъзможен физически контакт, клиентите ще получат своята въжен превоз карта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР