Ски за 20 лв. за ден по малките писти. У

...
Ски за 20 лв. за ден по малките писти. У
Коментари Харесай

Ски за 20 лв. за ден по малките писти

Ски за 20 лева за ден по дребните писти. У нас има и по-малко известни места, на които може да се кара на драго сърце. У нас има и по-малко известни места, на които може да се карат ски на драго сърце. Ето къде картата е 20 лв..
На 20 км от Кюстендил са пистите за ски и сноуборд в Осоговската планина. Дължина на ски писта „ Осогово “ е над 900 метра и е с широчина 45 метра. Средният надолнище е 22%, при денивелация 204 метра. Влекът е вид „ котва “ и е с потенциал 720 индивида на час. Скоростта му на придвижване е 3,6 метра в секунда. Долната станция на ски влека е на 1634 метра н.в., а горната е на 1838. Ски писта „ Осогово “ е с висока степен на компликация и е подобаваща за напреднали скиори. За феновете на мощните чувства ски пистата е осветена за нощно каране. В съседство се намира „ шейнарската писта “, дълга 1300 метра, само че с по-малък надолнище.

Официалното начало на зимен сезон 2023/ 2024 година в Ски парк „ Картала “ в Рила, на 27 км от Благоевград, ще бъде сложено  на 16 декември, а двупосочният билет за лифта ще коства 5 лв.. Ски пистата за алпийски дисциплини е с дължина 2200 метра, за нея може да се употребява и обособен ски влек вид „ паничка “.

„ Горското “ разполага с три писти, както за начинаещи, по този начин и за напреднали. Намира се в местността Узана, край Габрово, част от естествен парк „ Българка “. На пистата работят и лицензирани ски учители. На „ Горското “ оферират и нощно каране, като цената за влек (за двете писти) е 20 лева

Ски писта „ Завоя “ е с дължина 1,1 километра. Разположена е на северен скат в Габровския Балкан северен скат. Предлага превъзходни гледки към Предбалкана.

Край Габрово може да посетите и Rainbow Hill Uzana Park. Това е първият снежен парк с въжен влек в Източна Европа. Дължината на пистата е 500 метра и на нея работят два влека. Паркът ще работи 7 дни в седмицата, планувано е в три от тях да има и нощно каране. Цената за дневна карта е 20 лв..

Пистите са в околност Картола край смолянското село Момчиловци. Дневната карта за възрастни е 20 лева

Курортен комплекс „ Семково “ се намира на 18 км от Белица, обл. Благоевград, в полите на Южна Рила (около 1600 м н.в.)

Цигов чарк е на 900 – 1100 м. надморска височина. Ски пистата в летовище „ Свети Константин “ е с дължина от 1500 метра, а денивелацията е към 100 м. Подходяща е за начинаещи и приблизително напреднали скиори.

Ски писта Добринище е с дължина 5 км и денивелация от 826 м. Трасето е с друга степен на компликация.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР