Ски среща през зимата или изумителен остров с безкрайна бяла

...
Ски среща през зимата или изумителен остров с безкрайна бяла
Коментари Харесай

Сезонът на любовта: 7 идеи за пролетни срещи сред цъфтяща романтика

Ски среща през зимата или удивителен остров с безкрайна бяла плажна линия през лятото звучат много примамливо, нали? Ако се чувстваш разочарована от края на следващия отегчителен Свети Валентин и към момента по този начин студеното време на открито, недей. Пролетта е към този момент тук и дава обещание да раздава обич обилно!

Слънчевите пролетни дни са онази по този начин жадувана глътка нов живот и да – идеални за сантиментални срещи! Край с ограничението в заведения за хранене и киносалони – съществуването на повече слънце значи повече благоприятни условия да изненадаш и заведеш обичания си човек на пикници, походи и дълги разходки до където ти стигне въображението. И като се изключи че е положително за любовния ви живот, слънцето е потребно и за здравето ви.

Някога самият Марк Твен разказва измененията, които ни изпълват през този сезон като пролетна тресчица: " Това е пролетна тресчица. Ето по този начин се споделя. И когато я имаш, ти се желае – о, не знаеш напълно какво искаш, само че то просто кара сърцето ти да те боли, толкоз го искаш! "  И най-вероятно е визирал точно любовта – въпреки всичко в последна сметка, пролетта е време, когато птиците пеят, пчелите се опрашват и хората евентуално доста повече се влюбват, нали?

Главата горе и добре пристигнала в пролетта - времето, в което да излезеш на открито и да правиш всичко, за което душата ти копнее. А за какво не и да изненадаш половинката си прелестно? Предлагаме ти 7 изкушаващи и ексцентрични хрумвания за романтика, с които освен ще изненадаш обичания си, само че и ще запалиш пристрастеността на любовта още повече.
1. Отидете на разходка с колело
Използвайте идната слънчева събота и се събудете час по-рано, а по-късно се отправете бързо към най-близката стоянка за публични колела. Сега е време да разгледате града, в който живеете. Ще се изумиш на какъв брой непознати и сладки места за срещи може да се натъкнете дружно. А и ще бъдете като тези двойки от филмите, които се смеят и любуват на миговете дружно, до момента в който карат един до друг.
2. Гледайте филм под намерено небе
Със стоплянето на времето от ден на ден места стартират да прожектират филми на големи екрани навън. Ако пък искаш по-лична и неприкосновена конюнктура и разполагаш с двор, създай киноидилия точно там. На пръв взор не кой знае какъв брой атрактивна концепция, само че подсигуряваме, че чувството ще бъде като на първа среща в гимназията, а пеперудите в стомаха и на двама ви ще пърхат ли, пърхат...
3. Романтичен пикник
Това е концепция за среща, открадната непосредствено от обичаните ти романи. Опаковай ягоди, шампанско, малко шоколад и меко одеало. За да увеличиш оптимално романтиката, може да пуснеш плейлист от обичания филм на половинката си. Със сигурност жестът ти няма да остане неусетен.
4. Отидете дружно на дегустация на вино
Съществуват толкоз доста приказни кътчета със лична винарна или лозе, тъй че скочи самоуверено и отидете дружно напряко до първоизточника. Вино и обич – какво повече му би трябвало на човек! Само, несъмнено, се подсигури и увери, че на идващия ден сътрудникът ти няма някоя неотложна работа, с цел да може да се позилежавате до късно.
5. А за какво не и на музикален фестивал...
Пролетта вдъхва нов живот на всички места и на всичко. Ако ти и половинката ти сте фенове на музиката, които са подготвени да прекарат няколко дни в палатка дружно, откри най-близкия музикален фестивал за особено бягство през уикенда. Емоцията, тръпката от непознатото и общата пристрастеност ще подхранят любовта ви и ще я повдигнат до едно ново равнище.
6. Нощ под звездите
Eдва ли бих повярвала какъв брой друго наподобява небето в селските региони, до момента в който не го видиш с очите си. В градовете има толкоз доста светлинa и замърсяване, че забравяме, че някъде там, в необятната простор, съществува възвишен балдахин от звезди, покриващ цялото небе! Опаковай нещата ви, вземете палатката и се отправете към някое отдалечено местенце за къмпингуване през нощта. Ако можеш да намериш такова на по-голяма надморска височина, още по-добре! Но се приготви добре за в действителност евентуално студена нощ! И не забравяй да извадиш роматиката при всеки мотив – в случай че времето разрешава, за какво да не легнете отвън палатката и да се сгушите, наблюдавайки умопомрачителната панорама... Или пък да не потанцувате на обичаната си балада под намерено небе?
7. Посетете места, на които сте били в детството си
По време на разходките си постоянно се озоваваме на остарели познати места - да вземем за пример наоколо до блока, в който сме живяли като деца или пък до началното учебно заведение. Защо не проучиш къде тъкмо се намира някогащното му обичано местенце, където като дете е играл с най-хубавите си другари... Или пък, в случай че се познавате от деца и си спомняш къде тъкмо сте се видяли за пръв път - заведи го точно там. Това, което е в действителност хубаво в това общо прекарване е, че повдига от дълго време забравени моменти от живота и мемоари, които е значимо да споделяте един с различен. Eдин изцяло друг метод за опознаване на колегата.

Сега единствено не ми казвай, че нямаш нито времето, нито финансите да организираш някое от изброените неща. Първо време за околните постоянно, постоянно, постоянно би трябвало да има, въпреки всичко в никакъв случай не знаем какъв брой време ни е писано да бъдем дружно, колкото и жестоко да звучи. И второ - по какъв начин може да се тревожиш, когато Ferratum постоянно има работещо решение за теб? 

Все още имаш време да се включиш в страхотната им капмания, която тази година ти дава опция да бъдеш една от 10 късметлии, които могат да завоюват страхотни награди. Как ти звучи 4 броя 10гр. кюлчета 24-каратово злато, 3 електронни ваучера за SPA пакет за двама с две нощувки, вечери, разтривки и вино в Сандански* или 3 безплатни заема за суми до 6000 лева.. Готино, нали?

Всичко, което се желае от теб, е до 03.04 в това число да аплайваш за заем с промокод FERRATUM24, с цел да участваш в конкуренцията.

Независимо какъв брой студено е към момента, не забравяй, че най-хубавото занапред следва. Свали, апелирам те, най-сетне сивите очила и постави пролетните - тъй като сезонът на великолепието, зараждащата се обич и цветовете е тук, с цел да ти сервира това, към което се стремиш. Ти единствено го пожелай и помоли Вселената да ти удари едно рамо! 

 

*ако тази отмора не е по усета ти, ваучерът може да бъде сменен за друго из над 500 прекарвания

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР