Ски компания затвори врати, защото Brexit и кризата с разходите

...
Ски компания затвори врати, защото Brexit и кризата с разходите
Коментари Харесай

Ски фирмата отменя ваканциите след „извънредните предизвикателства“ на Covid и Brexit

Ски компания затвори порти, тъй като Brexit и рецесията с разноските за живот направиха търговията прекомерно предизвикателна.

Powder White е спря да търгува след повече от 20 години, базирайки се на „ неизмеримото “ комбинирано влияние на „ изключителните провокации “, пред които са изправени английските компании през последните години. Специализираната компания за зимни спортове цитира Covid, Brexit и свиването на разноските за живот като спънки, които се бори да преодолее.

Базираната в Лондон компания смъкна уеб страницата си и го размени с изказване, обясняващо, че е спря да търгува от през днешния ден.

Той гласи: „ Въпреки най-хубавите ни старания, за жалост не успяхме да се оправим с невероятните провокации, пред които нашата промишленост се изправи през последните години. Неизмеримото комбинирано влияние на Brexit и Covid, което в последно време беше усложнено от рецесията с разноските за живот, докара до това, че не можем да осъществим отговорностите си и най-важното, ски ваканциите н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР