Скептично настроена , тя отива при Боуен терапевт, за да

...
Скептично настроена , тя отива при Боуен терапевт, за да
Коментари Харесай

АДРИАНА НИКОЛАЕВА – С БОУЕН МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ НАПЪЛНО ГЛАВОБОЛИЕТO


Скептично настроена, тя отива при Боуен терапевт, с цел да приключи мощните болки, които от години не стопират да въздействат на нея и не и разрешават естествен метод на живот.



Веднага след първата терапия, Адриана вижда прогрес в здравословното и положение, а след няколко лечения, болката изцяло изчезва. Адриана е шокирана от „ чудото “ което се случва с нея и взема решение да се запише на курс за Боуен терапевт. Целта и е да оказва помощ на хора със сходни проблеми, на хора като нея, търсели всевъзможни разновидности, само че без резултат.

В момента Адриана Николаева е Боуен терапевт, като е помогнала и продължава да оказва помощ на редица хора с разнообразни болести.



Самата тя показа, че Боуен лечението оказва помощ за другите типове главоболия. Тя споделя, че има разнообразни типове главоболия и те имат друг метод на лекуване.

„ Боуен лечението освен оказва помощ за здравословните ни проблеми и подпомагането на по-бързо възобновяване, само че и оказва помощ за един доста постоянно срещан проблем в днешно време – главоболието. Всеки човек в забързаното си всекидневие и напрежението, получава редица болести, на които не обръща внимание. Много постоянно младото потомство, страда от главоболие, изпива медикамент и то отшумява за малко, като след това още веднъж се появява. При Боуен лечението, това главоболие може да изчезне вечно. Подходът в Боуен се разграничава съгласно типа главоболие и други съпровождащи проблеми, изпитвани от клиента. Някои се повлияват най-добре, когато се насочи работата към възстановяване на общата стойка, а други изискват по-конкретни придвижвания, щом тялото е уравновесено. Някои хора усещат облекчение единствено след няколко сесии. При други може да е належащо по-продължителен курс на лекуване, с цел да се повлияе на същинската причина за казуса и на по-дълбоко разположените тъкани в организма.„ – споделя Боуен терапевта Адриана Николаева.



Боуен терапия може да обезпечи облекчение за доста типове пострадвания и други здравословни проблеми, остри и хронични, дългогодишни и нови, както и да основава прелестно възприятие за релаксация.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР