Скаути на професионалния футболен клуб Ботев Враца присъстваха на регионалните

...
Скаути на професионалния футболен клуб Ботев Враца присъстваха на регионалните
Коментари Харесай

Скаути на професионален футболен клуб търсят новите си таланти на Купата на Coca-Cola

Скаути на професионалния футболен клуб Ботев Враца участваха на районните финали на „ Купата на Coca-Cola” във Враца предходната събота. Те правят селекция за младите си попълнения, родени сред 2004-2006 година За първи път в седемгодишната история на най-големия междуучилищен футболен шампионат в страната беше извършено търсене на млади гении на зеления терен.

Тази събота и неделя в Пловдив и Кърджали не престават районните надпревари, които ще класират отборите-победители за финала през месец юни.

На стадион „ Пловдив”, Гребен Канал в града на тепетата в съботния ден ще премерят сили 28 тима от района. Турнирът в Кърджали ще е ден по-късно – на 22 април, в състезателен комплекс Парк „ Арпезос Север”, а 18 училищен тима ще се изправят един против различен в борба за огромната премия – посещаване на четвъртфинал от Световното състезание по футбол в Сочи, Русия.

Мачовете са с начален час 09:00 часа.

Специален FIFA ъгъл пък ще задоволи любознанието на всички почитатели на гейминга, като на място препоръки ще дават професионалните играчи Persy и Wicky BG.

Повече информация можете да намерите на Facebook страницата на „ Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/

източник: Купата на Coca-Cola

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР