Скаутът на Лудогорец Димитър Божкилов коментира жребият за Sesame Купа

...
Скаутът на Лудогорец Димитър Божкилов коментира жребият за Sesame Купа
Коментари Харесай

Божкилов: Изпитваме огромно уважение към Спартак , не сме имали интерес към Рикардиньо

Скаутът на Лудогорец Димитър Божкилов разяснява жребият за Sesame Купа на България. В 1/4-финалната фаза “орлите ” ще одобряват вкъщи Спартак (Варна), а Божкилов призна, че в тима имат голямо почитание към “соколите ”. Освен това скаутът разяснява и прехвърлянията при “зелените ” и призна, че разградчани не са имали интерес към бъдещото ново попълнение на Левски Рикардиньо.
 Жребият отреди: подъл противник за ЦСКА - София и столично дерби в 1/4-финалите за Купата Жребият отреди: подъл противник за ЦСКА - София и столично дерби в 1/4-финалите за Купата
„ Изпитваме голямо почитание към тима на Спартак (Варна), изключително след назначението на господин Димитров, който е един от най-хубавите треньори в България. Спартак потвърди в последните си мачове, че може да сътвори проблеми на безусловно всеки един тим в България “, разяснява Божкилов.

“Ще стане едно хубаво българско североизточно дерби. Надявам се да зарадваме публиката с триумф.

Не бих споделил, че е допустимо да има подценяване. Видяхме, че шампионата тази година е доста изравнено. Победихме много тимове единствено с по един гол разлика. И дребните тимове могат да основат проблеми. Продължаваме на три фронта. Ние сме единственият български тим, който ще се състезава в три шампионата. Зимната подготовка ще бъде доста сериозна. Не мисля, че ще подценим тима на Спартак “, добави той.

„ При нас постоянно се чакат изходящи и входящи прехвърляния. Ако намерим подобаващите профили, които сме заложили, ще има сигурно. Мисля, че ще има и изходящи, и входящи прехвърляния.
9  Жребий за Купата на България
Във футбола постоянно има потребност от някаква ротация. Имаме задоволително необятен състав все още, само че в случай че се появи подобаваща оферта, сигурно ще създадем изходящи и входящи прехвърляния. Има интерес към наши футболисти.

Факт е, че имаме осъдени състезатели за мача против Андерлехт и мислим по този въпрос.

За Рикардиньо, за този футболист не сме имали интерес “, сподели още Димитър Божкилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР