Скъсявайки пътя от идея до реализация, серията Galaxy Tab S9

...
Скъсявайки пътя от идея до реализация, серията Galaxy Tab S9
Коментари Харесай

Samsung представи три нови Galaxy Tab S9 таблета

Скъсявайки пътя от концепция до реализация, серията Galaxy Tab S9 предлага вълнуващ екран, още по-добра работливост, емблематичният включен в комплекта S Pen и рейтинг за водоустойчивост IP68 както за Galaxy Tab, по този начин и за S Pen

Светлин Желев преди 10 секунди 0 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 14:27 | 18.07.2023

Говоренето по мобилен телефон повече от 30 минути седмично усилва възможностите за развиване на хипертония, сподели дълготрайно изследване

ТелефониЕмил Василев - 14:30 | 25.07.2023

Милиони остарели смарт телефони с Android ще бъдат изключени от услугите на Гугъл Play от идващия месец

IT НовиниТеодора Александрова - 9:21 | 24.07.2023

Тайно писмо на Айнщайн от 1950 година за религията се продава на търг

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Samsung показа новата серия Galaxy Tab S9 – премиум артикули, които предефинират визията за таблети на пазара и слагат напълно нови стандарти за образно преживяване и изобретателна независимост. И трите нови модела от серията – Galaxy Tab S9, S9+ и S9 Ultra оферират Dynamic AMOLED 2X екрани за епично преживяване и развлечение, захранвани от мощния процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy. В комплекта е включен S Pen с рейтинг IP68, който оказва помощ на потребителите да трансфорат концепциите си в действителност. Серията Galaxy Tab S9 е първата, която получава рейтинг  IP68 и оказва помощ на потребителите да следват вдъхновението си, както вкъщи, по този начин и в придвижване.

„ Няма други устройства като Galaxy Tab S9 на пазара през днешния ден. Те са напълно нов състезател в категорията си и са първите, които обезпечават преживявания, които потребителите най-вече харесват на таблет в напълно премиум дизайн ”, разяснява TM Roh, президент на Samsung Electronics и шеф мобилно потребителско преживяване. „ Серията Galaxy Tab S9 дава на потребителите всичко, което е нужно да осъществят и най-смелите си хрумвания с неподражаема лекост. ”

Открий свят на занимания и ентусиазъм на всички места

Независимо дали играеш игри или гледаш видео наличие, 14.6-инчовият Dynamic AMOLED 2X екран на Galaxy Tab S9 Ultra обезпечава завладяващо преживяване, където и да се намираш. Благодарение на HDR10+, устройствата от серията Galaxy Tab S9 поддържат оптимизация на цветовете за всяка сцена и всеки колорит с извънредно богата палитра и подобаваща бляскавост. Динамичната периодичност на освежаване на серията Galaxy Tab S9 се настройва автоматизирано от 60 до 120Hz, с цел да балансира плавна реактивност с усъвършенствана успеваемост на батерията. Режимът Eye Comfort понижава напрежението за очите с помощта на над 70% по-ниски равнища на синя светлина. С него оживяват и най-дребните елементи, като всички изображения, графики и анимации наподобяват кристално ясни. Освен това, съотношението 16:10 на екрана показва филми и телевизионни излъчвания тъкмо, както са предопределени да бъдат гледани.

Забавлението на таблетите от серията Galaxy Tab S9 е усъвършенствано и с помощта на пространствения тон, обезпечен от 20% по-големи четворни представители с AKG система и Dolby Atmos обгръщащ тримерен тон. За да имат аудио преживяване като на кино, потребителите на Galaxy Tab S9 могат да избират от персонализируеми настройки на звука за гейминг, слушане на музика, осъществяване на видео диалози и други За всички, които желаят да се забавляват с устройството на открито, новаторската технология Vision Booster към този момент е внедрена в серията Galaxy Tab S9. Тя автоматизирано засича мощната околна светлина и се приспособява по този начин, че цветовете на екрана към момента да наподобяват задоволително ярки. Благодарение на Smart Book Cover, която стои независимо, устройството може да се употребява както в портретна, по този начин и в пейзажна ориентировка за гледане със свободни ръце.

Серията Galaxy Tab S9 е с извънреден дизайн, събрал в себе си отлични механически параметри. Всяко от устройствата е основано на водещата мобилна платформа Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy, същият стремително бърз мобилен процесор като в най-новите смарт телефони на  Samsung. За първи път при Galaxy таблет, усъвършенстваната система за изстудяване разрешава по-ефективно обособяване на генерираната при интензивна приложимост топлота, да вземем за пример при гейминг или дълготрайно редактиране на видео наличие. Вследствие на тясната колаборация с водещи сътрудници от гейм промишлеността, потребителите на Galaxy Tab S9 ще се насладят на усъвършенствани гейминг преживявания за таблет с огромен екран. Серията Galaxy Tab S9 е с най-ефективната технология за ръководство на отделената топлота от всички Galaxy Tab оферти с вътрешна система за изстудяване, особено проектирана за високо интензивна приложимост на устройството. Новото в двете посоки разпръскване на топлия въздух подкрепя поддържането на по-добро показване за нескончаем интервал от време.

Прегърни свободата да осъществяваш концепциите си с лекост

Всяко премиум Galaxy Tab S9 устройство идва с допълнението, което всички консуматори най-вече обичат и избират: Galaxy S Pen. Таблетите от серията Galaxy Tab S9 и стилусът S Pen оферират преживяване, оптимално близо до писането на хартия. Сега те са с IP68 рейтинг за водо- и прахоустойчивост, и отварят доста повече благоприятни условия за потребителите да показват концепциите си. С S Pen може да се написа и в ленти за търсене, браузъри и магазини за приложени, а новото в двете посоки зареждане подсигурява, че той ще се зарежда без значение в коя посока ще го поставите в слота. Потребителите могат да се възползват от S Pen Creator Edition за даже още по-премиум преживяване. S Pen Creator Edition е с дизайн от текстуриран материал за комфортен захват и по-широк ъгъл на наклона, който прави основаването на наличие по-интуитивно.

Завладяващите екрани на устройствата от серията Galaxy Tab S9 са идеалното поле за основаване на всеки план. С функционалността Multi Window, на екрана могат да са дейни до три приложения в проведен аспект за лесна приложимост. Например по едно и също време можеш да търсиш нещо в браузър, да извадиш фотография от Samsung Gallery и да нахвърляш хрумвания в  Samsung Notes, всичко това на един екран. Благодарение на опцията Pop-Up View, приложенията може да се изобразяват като плаващи прозорци, до момента в който напълно се демонстрира началният екран.

Когато пътуваш или работиш в придвижване, спомагателният калъф с клавиатура за серията Galaxy Tab S9 – Book Cover Keyboard и DeX Mode могат да пресъздават чувство като на десктоп компютър с оптималната портативност на таблета. Регулируемият надолнище и подсветката на Book Cover Keyboard дават чувство сходно на работа с ултра лек ноутбук. Същевременно DeX Mode има елементарен за следване курсор, гъвкаво адаптиране на размера и позициониране на прозорците, както и Second Screen функционалност за пресъздаване на наличието от екрана на персоналния компютър върху този на таблета. По време на диалог в Гугъл Meet да вземем за пример, участниците могат с лекост да работят взаимно като споделят наличието на екрана и да редактират дружно документ в Samsung Notes в действително време.

Създадена да въодушеви спонтанността и творчеството, и да усъвършенства продуктивността, серията Galaxy Tab S9 е мощен инструмент за креативен изяви и основаване на удивително портфолио с нови и усъвършенствани приложения за всяка самостоятелна нужда. Любимото на потребителите приложение GoodNote предлага напълно ново преживяване при писане и водене на бележки за Android, като е налично извънредно единствено за консуматори на Galaxy таблети. Освен това, бележки, основани в GoodNotes на всички платформи могат елементарно да се споделят и да се редактират взаимно в действително време.

Полу-професионалното приложение за редактиране на видео LumaFusion прави работата при основаването на наличие за шерване по-лесна. Изображения и видеа – даже огромни файлове – снимани с камерата на Galaxy смарт телефон могат елементарно да се трансферират на устройства от серията Galaxy Tab S9 през Quick Share. LumaFusion се възползва напълно от преимуществата на големия екран на Galaxy Tab S9 Ultra, с цел да обезпечи оптимално точно редактиране на видеата.

Clip Studio Paint е трансформиран в добре проведен таблетен интерфейс за начертаване, изобразяване и други Междувременно ArcSite дава спомагателни благоприятни условия на дизайнерите и експертите като трансформира тяхната изобретателна визия в точно основани 2D CAD схеми, подробни проекти на местоположения и точни калкулации. Чрез тясна колаборация с Гугъл за усъвършенстване на образното преживяване на огромни екрани, потребителите могат да се възползват от приложения на сътрудници, с цел да извършват елементарно разнообразни задания и да трансформират концепциите си в действителност със серията Galaxy Tab S9.

Вземи най-хубавото от едно напълно премиум преживяване както извън, по този начин и от вътрешната страна

С отличителното преживяване, което обезпечава, серията Galaxy Tab S9 се вписва безпроблемно в Galaxy екосистемата. Ползването на разнообразни изобретателни принадлежности е елементарно когато таблетите Galaxy Tab S9 се свързват с други устройства. Функцията Multi Control прави копирането, слагането или преместването на текст и изображения сред таблети и смарт телефони безпроблемно, като разрешава на потребителите да ръководят смарт телефона си през  Galaxy Tab S9 тъчпад.

За да подхожда на премиум софтуерното преживяване, хардуерът на серията Galaxy Tab S9 включва някои емблематични Galaxy характерности от водещата серия смарт телефони Galaxy S, както и същият дизайн на системата от камери. С извънредно тънкия си профил от единствено 5.5мм за Tab S9 Ultra, серията Galaxy Tab S9 е с олекотен дизайн, само че извънредно устойчива с рейтинг  IP68. Новите таблети са готови да понасят удари и надрасквания с помощта на подсилените корпуси от Armor Aluminum. За тези консуматори, чиито най-хубави хрумвания се раждат на непредвидени места, таблетите от новата серия са съвършеният сътрудник за прилагане във всевъзможни условия и са подготвени да устоят даже на най-натовареното работно всекидневие. А новият кейс Outdoor Cover предлага в допълнение успокоение за потребителите, които държат устройството им да е предпазено.

Серията Galaxy Tab S9 е още един образец за уговорката на Samsung да основава технологии, които усъвършенстват живота на хората, до момента в който свежда до най-малко въздействието си върху околната среда без компромис. В съпоставяне с предишни генерации, серията Tab S9 включва необятна гама от рециклирани материали както във вътрешните, по този начин и във външните съставни елементи. Тя идва с модернизиран дизайн на опаковките, като хартията, употребена за тях, е 100% рециклирана.

Наличност и цени

Серията Galaxy Tab S9 е налична за предварителна поръчка в България от 26 юли, а формалните продажби започват на 11 август.

Поръчай авансово таблет от серията Galaxy Tab S9 в интервала 26 юли – 10 август и вземи двойно място за предпазване без в допълнение възнаграждение.

Серията идва в два цвята, Бежово и Графитено, и в три размера: 14.6-инчов Tab S9 Ultra, 12.4-инчов Tab S9+ и 11-инчов Tab S9 и ще се предлага на целесъобразни цени в диапазона oт 1,749 лева за Galaxy Tab S9 Wifi (128GB) до 3,149 лева за Galaxy Tab S9 Ultra 5G (512GB).

Премиум преживяването е подсигурено от четири генерации One UI и Android OS обновления и пет години обновления на сигурността.

Спецификации на таблетите

  Galaxy Tab S9 Galaxy Tab S9+ Galaxy Tab S9 Ultra Display* 11-inch, Dynamic AMOLED 2X

(60~120Hz) 12.4-inch, Dynamic AMOLED 2X (60~120Hz) 14.6-inch, Dynamic AMOLED 2X (60~120Hz) * Measured diagonally as a full rectangle without accounting for the rounded corners. Actual viewable area is less due to the rounded corners and camera hole. OS Android 13.0 Dimensions 165.8 x 254.3 x 5.9mm 185.4 x 285.4 x 5.7mm 208.6 x 326.4 x 5.5mm Weight 498g (Wi-Fi) / 500g (5G) 581g (Wi-Fi) / 586g (5G) 732g (Wi-Fi) / 737g (5G) Camera Rear 13MP AF 13MP AF + 8MP Ultra-Wide Front 12MP Ultra-Wide 12MP + 12MP Ultra-Wide Memory & Storage* 8GB+128GB

12GB+256GB
microSD up to 1TB** 12GB+256GB

12GB+512GB
microSD up to 1TB** 12GB+256GB

12GB+512GB

microSD up to 1TB** * Storage availability may differ by market, model, color, or carrier. Actual storage space availability may vary depending on pre-installed software and by market, model, file size and format.

** MicroSD card sold separately. AP Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy Battery* 8,400mAh (typical) 10,090mAh (typical) 11,200mAh (typical) * Typical value tested under third-party laboratory condition. Typical value is the estimated average value considering the deviation in battery capacity among the battery samples tested under IEC 61960 standard. Connectivity 5G*, LTE**,Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3 * 5G services are only supported in 5G network enabled locations. Requires optimal 5G connection. Actual speed may vary depending on market, carrier, and user environment.

** Availability of LTE model varies by market or carrier.

***Wi-Fi 6E network availability may vary by market, network provider and user environment. Requires optimal connection. Will require a Wi-Fi 6E router. Color* Beige, Graphite * Product color availability may vary by market or carrier. Sound Quad Stereo Speakers with Sound by AKG, Dolby Atmos® Security Samsung Knox Biometric Authentication Fingerprint on Display (FOD) Accessories* S Pen (BLE, Inbox), S Pen Creator Edition

Book Cover Keyboard, Book Cover Keyboard Slim, Smart Book Cover, Outdoor Cover, Notepaper Screen, Privacy Screen * S Pen and USB Type-C cable included inbox. Other accessories are available for purchase separately. Availability of third party cases may vary by market, carrier and retailer.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР