Скарване е довело до намушкването с нож на 16-годишно момче

...
Скарване е довело до намушкването с нож на 16-годишно момче
Коментари Харесай

Палестински мигрант е намушкал 16-годишното момче в София

Скарване е довело до намушкването с нож на 16-годишно момче в София, оповестява bTV.

Припомняме, казусът е от петък следобед, само че Младежът е настанен в " Пирогов ".

След сдърпване с група млади мъже ученикът и още един младеж са нападнати и бити. По-тежко потърпевшото момче е с три прободни рани в региона на корема и гърдите, като нощес е било в реанимация. Другото момче е потърпевшо от ударите и след обзор е изписано.

Първоначално за нападението са арестувани трима души, само че след това единият е освободен. Човекът с ножа, който е апетитен за причинителят, е палестински жител.

По данни на полицията случаят е станал след счепкване в региона на 18-о учебно заведение в столицата.
 16-годишно момче е намушкано с нож в София
16-годишно момче е намушкано с нож в София

Има арестувани

По последна информация няма заплаха за живота на настаненото в " Пирогов " момче. Неговият татко описа, че синът му е нормализиран, като лекарите са създали всичко допустимо, с цел да го спасят. Той изясни, че двама от нападателите са мигранти, а третият - български жител. Спречкването е станало пред магазин до учебното заведение, след което двете групи се разделили.

През това време тримата нападатели се връщат до магазина, единият прескача бара и взима нож, описа той. Собственикът на магазина се е опитал да вземе ножа, само че не е съумял. След това тримата догонили момчетата и ги заплашили с оръжието.

" Някои се разбягват, само че синът ми и още един негов другар не съумяват. Наръган е в гърдите и корема. Тук към този момент е неописуема свирепост. Третият нападател - българинът, по информация се оказа, че е Ахмад Алгафари, племенник на Нидал Алгафари . Това са данните на очевидци ", описа още бащата.

Потвърдено е, че става въпрос за племенник на Нидал Алгафари. Версията на фамилията му обаче е, че той се е опитал да спре индивида с ножа, а защото не е открит като причинител, е бил освободен.

" По моя информация той не е държал ножа, само че може би е бил най-агресивният. След нанесения побой синът ми е намушкан в гърдите и в профил в корема. Ахмад Алгафари вижда къде му е раната и стартира да го удря с юмруци там, без да стопира. Това са разказите на очевидци, които са дали показания ", твърди бащата.

Показания са дали над 10 души. Нидал Алгафари също бил видян пред Трето районно ръководство. Според бащата на намушканото момче към този момент има опит за прикриване на истината, защото в някои медии се оповестява единствено за двама арестувани.

Впоследствие от прокуратурата оповестиха, че на 17-годишният нападател, намушкал малолетното момче, е повдигнато обвиняване.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, за което се планува наказване " отнемане от независимост ".

До момента в хода на следствието са разпитани очевидци и е осъществен оглед на местопроизшествието. Назначени са експертизи.

Тъй като подсъдимият не е български жител, няма непрекъснат адрес и има опция да се укрие или да извърши друго закононарушение, дежурен прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.

В понеделник ще бъде импортирано искане в съда за оставянето му за непрекъснато в ареста.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР