Скарлет Йохансон се е доказала като актриса, която прави винаги

...
Скарлет Йохансон се е доказала като актриса, която прави винаги
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон e пристрастена към хероина агентка на ФБР

Скарлет Йохансон се е потвърдила като актриса, която прави постоянно въздействащи превъплъщения във филми от всевъзможни жанрове. Омагьоса ни още с " Изгубени в превода ", раздруса ни прочувствено в " Брачна история " и подвигна адреналина ни в " Люси ".
 Скарлет Йохансон и най-хубавият подарък, който е получавала като дете
Най-хубавият подарък, който Скарлет Йохансон е получавала

И за какво ѝ е било мъчно да откри подарък за щерка си

Сега на актрисата ѝ следва завръщане към трилърите. Говори се, че новата ѝ роля ще бъде в престъпния трилър Featherwood, който е основан на същински случай и към този момент се твърди, че има капацитет за награди.

В него  ще изиграе Карол Блевинс - жена, която е пристрастена към хероина, само че се трансформира в един от най-важните информатори на ФБР до момента в който се води тежко шестгодишно следствие на незаконния наркосиндикат, прочут като Арийското приятелство на Тексас.
 Снимка 642888

Задачата на Блевинс, като " една от бандата ", е да дава вътрешна информация на ФБР. В последна сметка присъединяване ѝ се оказва основно и оказва помощ за осъждането на 13 членове на групата. Цялото прекарване обаче оставя обилни физически и душевен контузии на Блевинс, която живее под непрекъсната опасност от Арийското приятелство на Тексас.

Филмът е основан на наградената публикация на журналиста Скот Фаруел, оповестена в шест елементи в Dallas Morning News. Режисьор на Featherwood ще бъде, работила по номинирания за BAFTA " Американски мед " и сериала " Големите дребни неистини ". В момента дружно с артиста Бари Когън тя прави и кино лентата Bird.
 Скарлет Йохансон на Golden Heart Awards 2023 - сексапилна и изтънчена в черна рокля
Колко секси е Скарлет Йохансон в черно

Актрисата подсети какъв брой добре наподобява

Освен звездата в основната роля,  ще бъде и продуцент на Featherwood, дружно с Джонатан Лиа и Кийнън Флин. Сценарият пък е дело на Нед Бенсън, прочут от работата си по на Marvel, още веднъж със Скарлет Йохансон, написа Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР