Скърбяща майка взриви Den на Dragons' Den, след като те

...
Скърбяща майка взриви Den на Dragons' Den, след като те
Коментари Харесай

„Методът на дъщеря ми беше толкова тежък, че я уби – Скандалът със семената на ушите на Dragons` Den е позор“

Скърбяща майка взриви Den на Dragons' Den, откакто те разрешиха на бизнесмен да търгува с артикул „ семена на уши “ които тя твърди, че са й помогнали да се възвърне от МЕ.

Клеър Нортън е майката на Мерин Крофтс, 21, който стана вторият човек в Обединеното кралство, който има миалгичен енцефаломиелит, посочен в смъртния им акт, откакто умря през 2017 година Забавната студентка по драма прекарва последните три години от живота си привързана към леглото и тежи единствено пет стоуна, когато умря, единствено дни след рождения си ден.

Но предходната седмица BBC разреши на бизнесдамата Жизел Боксер в хитовото шоу Dragons Den да разпространява артикул „ ушни семена “, за който тя твърди, че й е оказал помощ да се възвърне от МЕН. Преди това госпожа Боксер твърдеше, че страдащите от МЕ са „ заклещени в отрицателно мислене “ и са „ затънали в положението си. През 2017 година правосъдният доктор постанови, че МЕ е провокирал стомашно-чревна непълнота при мис Крофтс, която на процедура умря от апетит. Знач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР