Скъпо, твърде скъпо и затова - абсолютно невъзможно се явява

...
Скъпо, твърде скъпо и затова - абсолютно невъзможно се явява
Коментари Харесай

Няма да разширяват бул. Александър Стамболийски

Скъпо, прекомерно скъпо и по тази причина - безусловно невероятно се явява разширението на бул. " Александър Стамболийски " все още, разгласи пред публицисти кметът Иван Тотев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 

" Имотите по булеварда са с такива високи цени, че е безусловно нелогично стопански да се отчуждава, става дума за милиони левове ", разказа обстановката градоначалникът през вчерашния ден. По думите му едно е да се отчуждават земи, отредени за озеленяване, ниско строителство или без ПУП-ове, а напълно друго - земи с 8-10 етажни ПУП-ове, влезнали в действие. Отделно всяко отчуждаване все още се апелира и това подвига цената няколко пъти.

" Разширението е прекомерно скъпо, безусловно безумна сума. С тези пари ще отчуждим 10 други неща ", разяснява Тотев. " Да кажа, че ще отчуждим " Александър Стамболийски " и ще създадем бул., ще излъжа. Няма смисъл да приказваме в тази посока, невероятно е. "

Затова от Общината ще търсят опция по линия на някогашния S-бан на Пловдив. За бул. " Александър Стамболийски " обаче кметът Тотев заяви друга дълго чакана новина а точно - от есента ВиК започва процедури за Южния обходен колектор.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР