Скъпи социалисти, симпатизанти, скъпи българи от цялата страна. Да ни

...
Скъпи социалисти, симпатизанти, скъпи българи от цялата страна. Да ни
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Да дадем надежда и вяра, че може да има справедливост сега

" Скъпи социалисти, симпатизанти, скъпи българи от цялата страна. Да ни е цветущ 1- ви май, Международният ден на труда и работническата взаимност. Да ни е честитата 143-тата годишнина от Априлското въстание. Въстание на българския дух и българското свободолюбие. Благодаря ви, че дойдохте през днешния ден, вижте какъв брой сме доста и дружно, с цел да дадем вяра и религия на нашите сънародници, че може да има правдивост в този момент. " с тези думи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова даде начало на Първомайския митинг-шествие, с който левицата открива акцията си за евроизборите.

Събитието е отдадено на Международният ден на труда, работническа взаимност и празника на в.Дума, левия щемпел и свободните медии.

С над 20 000 души стартира обичайният първомайски митинг-шествие на Българска социалистическа партия. Хората, пристигнали от цялата страна в София, потеглиха на шествие от пл. „ Св. Александър Невски “ към пл. " Независимост ".

Те носят плакати с надписи: „ Искаме европейски приходи “, „ Справедливост и достолепие СЕГА! “, „ Искаме да останем в България “, „ Не щем учтивост, а правдивост “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР