Скъпи седесари, приятели-демократи! Българи, които искате да си върнем нормалния

...
Скъпи седесари, приятели-демократи! Българи, които искате да си върнем нормалния
Коментари Харесай

Румен Христов: Подкрепете можещите, а не тези, които превърнаха политиката в гротеска!

Скъпи седесари, приятели-демократи! Българи, които желаете да си върнем естествения живот!

В неделя за следващ път отиваме на избори, с вярата, че ще стане по-добре. Горчивият ни опит в последната година и половина сподели, че се случва тъкмо противоположното! Протестите доведоха смяната, а тя се оказа менте! Зимата идва, рецесиите ни притискат. Имаме потребност от устойчиво ръководство, което да стартира бързо и ловко да се оправя с тях. Кой може да обезпечи такова държавно управление? Само същинските десни партии, тъй като десните партии в никакъв случай не са предизвиквали рецесии, а са ги решавали! Кои са същинските десни партии – това са Доказали се през годините, че се оправят с сложните моменти в страната. Съюз на демократичните сили извади България от невижданата злополука, след ръководството на кабинета на Българска социалистическа партия отпред с Виденов, а ГЕРБ се оправи с рецесията от 2008-9 година, с мигрантската вълна и епидемията от ковид.

Затова подкрепете тези, които в действителност могат, а не тези, които потвърдиха, че са безпомощни и трансфораха политиката в гротеска!

Гласувайте с номер 24 за ГЕРБ-СДС! И деликатно проверявайте разписките си, които излизат от машината. Нека не разрешаваме да ни откраднат успеха и машините да вземат решение вместо нас!

Успех на свободните хора, които желаят развиване и положителни дни за България!

24 е печелившият номер!

Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР