Скъпи съкварталци, от днес не живеем в 2023 г., нито

...
Скъпи съкварталци, от днес не живеем в 2023 г., нито
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Кретен с лъскава кола преследва майка с деца

" Скъпи съкварталци, от през днешния ден не живеем в 2023 година, нито сме европейци, върнахме се в далечната 1993г “големия сняг ” и мутренските години! “Ти знаеш ли кой съм аз? ”, е бил настоящ въпрос преди години, както и всевъзможен жанр обиди са нещо обикновено тогава. А пък знаците по улиците са за простосмъртните ", по този начин стартира изповедта на Ина Сиракова-Цацева, който алармира за опасност. А в този момент е ред на прокуратурата да си свърши работата.

Ина Сиракова-Цацева показа своето терзание, търсейки правдивост и, може би, отбрана. Тя написа своя пост в групата " Забелязано в София " във Facebook и той получи необятен отзив.

Ето и останалата част от претърпяното от Ина в столичния квартал " Редута ":

" Радвам се обаче, че и част от квартала е в тази далечна 2023 година и са жители, подготвени да оказват помощ на жена с двете си деца, на задната седалка, едното от които задоволително огромно да разбере “ако не върнеш, ще ти счупя зъбите ”.

Господинът караше против знаците посока от " Велчо Атанасов " по " Марагидик ", към " Атанас Узунов ", беше сигурен че би трябвало да му сторя път. Е, уви, наложи се да върне обратно.

След това продължи да ме следва по " Велчо Атанасов " посока " Георги Минчев ", да разбере къде пребивавам. Огледа ме хубаво по какъв начин смъквам децата си и бебешката количка.



Наистина не знам, в случай че не беше господинът със фамилията си, който ме отбрани, дали нямаше да съм я ошамарена, я наритана.

Все отново, не му направих път, само че не го и познавам, а трябвало!

И да знаете - на майбах се прави път!!! "

Един от коментиращите откри, че наглецът няма и обзор на първокласното возило.

" Палячото дори няма обзор ", установи Николай Иванов.



Разбира се, имаше още редица мнения, изникващи в мрежата като гъби след дъжд.

" Много тъпо, тези човекоподобни с ултраскъпите коли са могъщи ", написа Цветислава Миланова, а Росица Нешева добави: " За страдание това се случва всеки ден! В България скъпата кола значи, че си недостижим и над законите ".

" Излишен стрес за жена с две деца в бяла страна. Тепърва се стартира с непрекъснато оглеждане, лютиви спрейове и ще върви с придружители поради такива тъпанари.

Много е тъжно да знаеш, че в актуален свят могат да се случват невероятни неща на обикновенни хора от “необикновени хора ”. “Необикновеният човек ” не е ли наясно, че не е самичък на този свят и за такава постъпка с верните хора и адвокатчета, и вярната страна дамата с двете дечица ще се радва на част от благосъстоянието му и на хубавата му кола за напрежението над който я е подложил.

Майбаси, джикласи. Материалните им играчки с цел да видят всички какъв брой са платежоспособни в такива моменти ", разяснява Любомир Цеков.

Радка Стойкова добави, намесвайки политиката: " Госпожо, мутри ни ръководят и в този момент, след изборите. Мафията се завърна. След като гласуваме за продажниците хубаво не ни чака ".

Евелина Божилова: " Поредният тънкопишковец! Важното е, че сте добре физически. Уплахът ще държи и Вас, и децата известно време. Но и това ще отмине! "

Таня Илиева: " Тази опасност и следване към дома ви е тип тероризъм!!! Прокуратурата би трябвало да се самосезира!!! Дори в този Ужас се насочете към прокуратурата и спрете там!!! Търсете тях!!! Да - притеснително е да плачат децата, само че тези “бандити ” би трябвало да се тормозят за
държанието си!!! Подайте в прокуратурата сигнала!!! И за жалост, този “герой ” не е единственият - само че ние, ”обикновените ”, сме добре образовани и културни и наглеците го знаят!!! Пратете фотосите в малките екрани!!! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР