Скъпи съграждани,За пореден път в Свищов бе забелязано безстопанствено отношение

...
Скъпи съграждани,За пореден път в Свищов бе забелязано безстопанствено отношение
Коментари Харесай

Поредна проява на безстопанственост по отношение на обществените места за отдих и забавления бе установена в Свищов

Скъпи съграждани,

За следващ път в Свищов бе видяно безстопанствено отношение към основаните за отдих и занимания публичните места. На скоро обновената паркова зона в кв. „ Стоян Ников “ към този момент е цялостно с боклуци, които гости недобросъвестно са изхвърлили там.

По този мотив Ръководството на община Свищов се обръща още веднъж с зов към всички поданици, да бъдат виновни към опазването и грижата за общинското имущество, да пазят непорочност на публичните места и да не не помнят, че каквото е отношението ни към околната среда, в такива условия ще живеем.

Оперативна програма „ Чистота – Свищов “ всекидневно поставя неимоверни старания да поддържа в добър тип парковете, градините и улиците на Свищов, само че това става все по-трудна задача, защото зоните за отдих стават от ден на ден, точно поради комфорта на жителите. Важно е всеки от нас да осъзнае, че взаимните старания на Община и жители е двустранен развой, в който Общината построява и поддържа, а жителите пазят построеното и стопанисват съзнателно. В противоположен случай, новите кътове за отмора, игри и спорт няма да са нищо повече от следващите разрушени, мръсни и запустели пространства.

Нека бъдем виновни към заобикалящата ни среда, да пазим и се грижим дружно за нашия прекрасен и привлекателен град! Да поставим старания дружно!!!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР