Скъпи съграждани,За пореден път на територията на детска площадка в

...
Скъпи съграждани,За пореден път на територията на детска площадка в
Коментари Харесай

За пореден път в Свищов е установена недобросъвестна експлоатация на детско съоръжение за игра

Скъпи съграждани,

За следващ път на територията на детска площадка в Свищов е установено нарушение целостта на оборудванията за игра. След направено изследване е открито, че най-често това се случва откакто те са употребявани от лица, които не дават отговор на възрастта за тяхната приложимост. Такъв е и последният случай, в който люлка на новоизградена детската площадка в един от огромните квартали на града е счупена, откакто е употребена несъобразно от лице, доста надвишаващо годините и килограмите за нейната безвредна употреба.

Уважаеми поданици на Свищов, още веднъж се обръщаме с молба към Вас, да бъдем виновни към опазването и вярната употреба на общинското имущество!

Всяко чупене и рушене на парковата, градинска мебел, и детски уреди за игра нарушава сигурността на средата и води до нужда от разходване на общински средства за възобновяване на вредите. Нека бъдем съзнателни стопани и не разрешаваме на безхаберието да дефинира образа на нашата витална среда.

Община Свищов поставя систематични и поредни старания в основаването на удобни градски условия за живот и дано дружно да ги пазим такива!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР