Скъпи съграждани,Седмицата започва с голям християнски празник – Благовещение –

...
Скъпи съграждани,Седмицата започва с голям християнски празник – Благовещение –
Коментари Харесай

Поздрав от кмета на Община Нова Загора Галя Захариева по повод 25 март - Благовещение

Скъпи съграждани,

Седмицата стартира с огромен християнски празник – Благовещение – деня, в който Архангел Гавриил предсказва на младата Мария, че ще зачене и роди наследник. В този момент дохвърчали лястовици и кукувици, които довели пролетта.

Приемете откровените ми поздравления по този свят мотив! Възвестяването на толкоз радостна новина носи вяра, укрепва вярата ни и ни дава убеденост в силата на чистите сърца. Лястовиците и кукувиците остават знаци на богатствата новина, само че тя търси на първо място почва, в която да покълне. Да бъдем поредни в стъпките си към положителното и да му даваме път! Неслучайно по Благовещение почитаме майчинството, тъй като майките носят най-чистата обич и с неоспорима лоялност се посвещават на рожбите си. Изказвам уважението си към всички дами, които дават шир на женската мощ и изпъстрят този свят с грижа, хубост и обич! Пресветата Дева да ни закриля и да благослови домовете ни!

Честито Благовещение! Да останем отворени за благите новини в живота си и да сътворяваме благини в дните си, по този начин както пролетта възражда природата за нов живот със светлината си!

Кмет на Община Нова Загора: Галя Захариева
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР