Скъпи родители, не пропускайте новината, че дете грабна наградата от

...
Скъпи родители, не пропускайте новината, че дете грабна наградата от
Коментари Харесай

Нинова: Нека българският народ сам реши иска ли джендър идеология в училище чрез Референдум

Скъпи родители, не пропускайте новината, че дете сграбчи премията от " Берлинале " за най-хубаво актьорско осъществяване. Не се знае обаче дали е за най-хубав артист, или за най-хубава актриса. Призът е наименуван " полово безпристрастен ". Във кино лентата 8-годишно дете, родено като момче, търси своята полова еднаквост и се самоопределя като момиче.
ОСЕМГОДИШНО!!!

 

Това написа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в обществената мрежа Фейбсук.

Това ни чака. Ако не прогледнем в точния момент, предизвести тя.

 

Знам, че сте затрупани от грижи за работата, за хляба, за сигурността на дома си, само че няма по-голяма грижа от тази за децата и фамилията. Те са полезност, безапелационна е Нинова.

Уважавам хората с друга полова ориентировка. Бих защитавала и техните права, само че не мога да се примиря с обстоятелството, че се протяга ръка на децата. Водя тази борба за тях от пет години. Много е сложна и неравна. Без вас няма да се оправим. Подкрепете ни за Референдума. Нека българският народ реши, желае ли джендър идеология в учебните заведения или не.

Това не е партиен интерес, това не е политическа агитация. Това е КАУЗА. Да защитим децата и фамилията, приканва Нинова.

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР