Скъпи рекламодатели в Twitter, исках лично да говоря с вас

...
Скъпи рекламодатели в Twitter, исках лично да говоря с вас
Коментари Харесай

Мъск купи Twitter

„ Скъпи рекламодатели в Twitter, желаех персонално да приказвам с вас за моята мотивация да придобия Twitter. Имаше доста спекулации за какво купих Twitter и какво мисля за рекламата. Повечето от тях бъркат “, написа Мъск и изяснява:

„ Придобих Twitter, тъй като е доста значимо за бъдещето на цивилизацията да има общ цифров градски площад, където могат да бъдат обсъждани необятен набор от вярвания по здравословен метод, без да се прибягва до принуждение “.

Според Мъск, съществува огромен риск обществените мрежи да работят като „ извънредно десни и извънредно леви ехо-пространства “, генерирайки ненавист, която разделя обществото.

Всъщност придобиването на Twitter към момента не е завършило, само че това е условност. Позовавайки се на свои източници, на 26 октомври Wall Street Journal заяви, че банките са почнали да трансферират Щатски долар 13 милиарда в ескроу сметка (специална сметка за сигурни разплащания сред покупател и продавач). Според източници на изданието, това демонстрира, че договорката ще бъде завършена в близко бъдеще.

От своя страна...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР