„Скъпи приятели, с голямо удоволствие ви представям новата си авторска

...
„Скъпи приятели, с голямо удоволствие ви представям новата си авторска
Коментари Харесай

Ави Бенеди посвети прочувствена песен на България

„ Скъпи другари, с огромно наслаждение ви представям новата си авторска ария „ Моя страна, България “. Композирах и аранжирах тази мелодия особено за певицата от моя лейбъл EMG MUSIC – Бояна Карпатова. За мен Бояна е извънредно надарена певица – с необикновен глас, диапазон и тембър. Артист, който с лекост пее в разнообразни стилове. Мисля че не сгреших, като точно на нея поверих тази прелестна ария, която тя изпя по удивителен и въздействащ метод. Не е за подценяване и харизматичното й, наличие в клипа, което способства за триумфа на песента. “

Така показа новото си авторско парче „ Моя страна, България “, на страницата си във Facebook, артистът, композитор и продуцент Ави Бенеди. И добавя:

„ Надявам се да ви хареса, тъй като в „ Моя страна, България “ оставих цялата си душа. Аз съм влюбен в България – моята втора татковина, в която избрах да пребивавам и създавам. “

Талантливият музикант не един път е разкривал, че за него България е райско място, в което се влюбил още при първото си посещаване. Освен, че е покорен от хубостите на страната ни, известният реализатор харесва и хората тук, които съгласно него са сърдечни и положителни.



Това е вторият взаимен план на Бенеди и ангелогласната певица Бояна Карпатова. Преди време те показаха песента „ Молитва “ – прочувствена балада, заимствана от израелският композитор Шмуел Елбас, а българският аранжимент е дело на Ави Бенеди.

„ Именно триумфът на „ Молитва “ ме подтикна да напиша музиката за „ Моя страна, България “. Отдавна в мен зрее концепцията да основа нещо хубаво за тази прелестна страна. Клипът към песента показва красиви места от страната и в комбиниране с текста и музиката, няма по какъв начин да не вълнува слушателите. Лично аз, слушайки песента се вълнувам доста “, споделя пред медията ни Ави Бенеди.

„ Моя страна, България “ към този момент е качена на всички музикални платформи и се радва на интерес от страна на меломаните.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР