"Скъпи приятели,от вчера съм на 50! Не е страшно😀! Благодаря

...
"Скъпи приятели,от вчера съм на 50! Не е страшно😀! Благодаря
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Вече съм на 50 години, не е страшно!

"Скъпи другари,от през вчерашния ден съм на 50! Не е ужасно  😀! Благодаря ви за поздравите и прелестните пожелания!!! ", написа през днешния ден ръководителят на Народното събрание в персоналния си профил във Facebook.

Снимката им под поста е събрала над 900 лайкове и 16 споделяния.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов също означи празника на юбилярката във Facebook.

"С сътрудници от ПГ на ГЕРБ, членове на общинските и регионалните управления на ГЕРБ-Кърджали и още няколко области отпразнувахме рождения ден на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева ", написа през вчерашния ден той във Facebook.

"От името на всички й пожелах доста здраве, благополучие и да продължава да бъде този прелестен човек, който всички познаваме. Честит празник, Цвета! ", добавя Цветанов.

По информация на "24 часа " Цвета Караянчева, която е водач на партията в Кърджали, е събрала 200 посетители в кърджалийски хотел.

Докато е благодарила на фамилията и на сътрудниците си от ГЕРБ, тя се просълзила в признанието, че брачният партньор й Илия е нейната най-голяма опора. Следващият огромен прочувствен миг на ръководителя на Народното събрание провокирали думите на майка й: "Моето зеленооко момиче незабелязано стана на 50 година Всеки ден се гордея, че си моя щерка ".

Сред гостите на юбилея са били още шефът на парламентарната комисия по просвета Вежди Рашидов със брачната половинка си доктор Снежана Бахарова, министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков и ръководителите на комисиите по финанси на Народното събрание Менда Стоянова и на тази по земеделие Десислава Танева, която е и водач на ГЕРБ в Сливен.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР