Скъпи приятели, независимо от крайното разпределение на мандатите между политическите

...
Скъпи приятели, независимо от крайното разпределение на мандатите между политическите
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Независимо от крайното разпределение на мандатите, искам да благодаря на всички, които гласуваха

Скъпи другари, без значение от крайното систематизиране на мандатите сред политическите сили, желая да благодаря на всички български жители, които упражниха правото си глас в тези значими за Европа и България избори. Това написа претендентът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова във "Фейсбук ".

"Благодаря на гласоподавателите на ГЕРБ, че направиха по този начин, че България да не се отклони от пътя си в една по- мощна и обединена Европа.

Изключително признателна съм на тези от вас, които ме поддържаха преференциално. Тези гласове значат доста за мен. Тълкувам ги като оценка за моята работа освен по Председателството, само че и в годините обратно като районен министър и народен представител. Винаги съм се интересувала от мнението на хората, търсила съм това мнение, съобразявала съм се с него и доколкото са ми стигали силите, съм се опитвала да бъда ефикасна и потребна - считам, че това е смисленият метод да се прави политика.

Тази европейска акция ми сподели ясното осъзнаване у всички нас, че Европа, това сме ние. Благодаря на сътрудниците от ГЕРБ от цялата страна, които потвърдиха, че всичко се преодолява с единение и религия.

Но най-много благодаря на всички вас за безбройните срещи, шерването, положителните думи, изричането на проблемите, търсенето на решенията, усмивките, позитивната сила, доверието, куража ", написа още Павлова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР