Скъпи приятели, на 24 септември миналата година ви обещах, че

...
Скъпи приятели, на 24 септември миналата година ви обещах, че
Коментари Харесай

Ламбо спази обещанието си, игра на финала на Сцена на кръстопът

Скъпи другари, на 24 септември предходната година ви дадох обещание, че ще се върна на сцената - тук в Пловдив. Ето ме пред вас със спектакъла „ Актрисата ". Датата 22-и ми е доста особена - на 22 август ме оперираха, на 22 септември умря сестра ми, на 23-и бе рожденият ден и си отиде обичаната ми Мария. Тук съм, с цел да ви благодаря за обичта ви към театъра, към актьорите и персонално към мен ". С тези думи се обърна към публиката в Драматичния спектакъл проф. Стефан Данаилов на финала на 23-ото издание на Международния есенен фестивал „ Сцена на кръстопът ".

Големият артист и арт шеф на сценичен конгрес бе част от спектакъла „ Актрисата " дружно с Аня Пенчева, иван Панев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Живко Сираков, Павел Иванов, Божидар Мицев и Боряна Бабанова.



„ Щастлив съм, че този фестивал е значима част от живота на пловдивчани ", сподели още Стефан Данаилов и не пропусна да изрази насладата си от множеството цветя, които екипът на „ Актрисата " получи, тъй като: „ ние - актьорите, обичаме цветята, обичаме аплодисментите, те са знак на почитание към работата ни на сцената ".
Директорът на театъра Кръстю Кръстев добави, че 23 години са малко и се надява да бъде очевидец и на 50-ото издание на театралния фест. Кръстев насочи специфични благодарности към пловдивската аудитория.

А тя не изневери на „ Сцената " и тази година. Над 5000 фенове гледаха фестивалните представления в Голямата и Камерната зала на театъра, както и в Кукления спектакъл. Билетите за някои от спектаклите свършиха безусловно за дни, а на сцената под тепетата гостува пъстра палитра от представления от българския сценичен плакат, както и посетители от Украйна и Унгария.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР