Скъпи приятели! На 17 март стартираме видео подкаст към проекта

...
Скъпи приятели! На 17 март стартираме видео подкаст към проекта
Коментари Харесай

Здравен подкаст ще събира въпроси на зрители

Скъпи другари! На 17 март стартираме видео подкаст към плана на Dir.bg " Здравето ни ". Предаването ще се излъчва два пъти месечно. В него ще се канят изявени български и непознати експерти, които ще дискутират настоящи тематики от областите, които съставляват.

Потребителите на Dir.bg ще имат опция да зададат свои съответни въпроси към експертите в мненията под анонсиращата публикация, както и през на Dnes.DIR.bg. Самите въпроси ще се събират и селектират до два дни преди изявлението.

Предаването е структурирано в две елементи. В първата представяме госта и задаваме въпроси от неговата компетентност, социално-значими акценти за публичното здраве, характерни лечебни области. Във втората част ще задаваме вашите въпроси.

Първи посетител ще бъде проф. Георги Момеков, дфн - ръководител на Българското научно сдружение по фармация и началник на Катедрата по фармакология, фармакотерапия и токсикология на Фармацевтичен факултет при МУ-София.

Той е съавтор на над 300 изявления, в това число публикации в научни списания, глави от монографии и учебници с над 2000 цитирания в научната литература. Научните му проучвания са в региона на онкофармакологията, етногармакологията и фармакологията на естествените артикули, както и фармакотерапията на сърдечносъдовите, онкологичните и инфекциозните болести и други
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР