„Скъпи приятели, мило мое семейство” - така председателят на Народното

...
„Скъпи приятели, мило мое семейство” - така председателят на Народното
Коментари Харесай

Караянчева: Евроизборите ще опровергаят социолозите, че се стопява дистанцията между ГЕРБ и БСП

„ Скъпи другари, благо мое семейство” - по този начин ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, която е и регионален координатор на ГЕРБ – Кърджали се обърна към структурите на партията в региона, които честват 12 години от основаването си.

„ Построихме своята къща тухла по тухла, от основи до покрив, 12 години. Тежко ни беше, тук в Кърджалийско, районът беше бастион на една политическа мощ, само че в този момент никой не използва тази дума. Благодаря ви, че сте до мен, че ви има. Битката за Кърджали е идея, а не борба за облаги, и тя ще ни докара до триумф. Виждате по какъв начин се промени България при кметовете на ГЕРБ. Моят пост като ръководител на Народното събрание е самопризнание за всички вас. Благодаря ви. Благодаря и на господин Цветанов за доверието и поддръжката “, сподели още Караянчева.

„ Много преживяхме. На хората, които ни подкрепяха не им чистеха пътищата, не извозваха болните им близки. Но това е в предишното. Сега сме мощни и всички се преценяват с нас “, акцентира регионалният координатор на ГЕРБ-Кърджали. Според Караянчева евроизборите са крайъгълен камък. „ Българска социалистическа партия дава обещание на коляно, предлага псевдовизия за България. Евроизборите ще опровергаят социологическите изследвания, че се стопява дистанцията сред нас и опозицията. Ще обърнем летоброенето на вота и на локалните избори ще имаме кметове в Кърджали “, зарече се Карянчева пред партийния актив.

Към хората в препълнения салон на театъра се обърна и евродепутатът от ГЕЕРБ/ЕНП Асим Адемов. „ Респект към вас, родопчани “, сподели той. Адемов акцентира, че България се радва на извънредно висок престиж в Европейски Съюз, след сполучливото си европредседателство, а Борисов и Цветанов са измежду водещите водачи в Европа. „ Нека подкрепим европейската десница и Манфред Вебер “, прикани Адемов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР