Скъпи приятели и съграждани, Измина един месец, изпълнен със стотици

...
Скъпи приятели и съграждани, Измина един месец, изпълнен със стотици
Коментари Харесай

Момчил Младенов: Тази неделя Враца ще отхвърли задкулисието

Скъпи другари и съграждани,
Измина един месец, изпълнен със стотици срещи с жители, другари, даже и съперници. За следващ път се убедих, че макар всички внушения, хората не са изгубили вяра. Срещите с тях, както в града, по този начин и в селата, ми вдъхнаха убеденост, че тази вяра няма да бъде безрезултатна. Изборите ще бъдат оспорвани, само че знам, че нашият град ще бъде център за развиване и разцвет. Заствам почтено пред вас, подготвен да пазя вашите ползи, да се опълчва на корупцията и да повеждам открита и транспарантна политика, с лице към вас – жителите.
Една антична мъдрост гласи: „ Само тъй като ти не се интересуваш от политика, не значи, че политиката не се интересува от теб. “, по тази причина дано не оставяме ориста си в ръцете на другите. От нас зависи благополучието на Враца! Моята стратегия слага в основата си хората с техните стремежи и потребности, а началото на този развой стартира с избор на човек, който да чува вашите проблеми!
На 27 октомври ще върнем демокрацията във Враца, а на 3 ноември ще върнем и града на врачани! Гласувайте! Вашият глас има значение!
Момчил Младенов

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР