Скъпи приятели, Днес напуснах парламентарната група на БСП за България.

...
Скъпи приятели, Днес напуснах парламентарната група на БСП за България.
Коментари Харесай

Депутат обясни защо е напуснал БСП и става кандидат на ВМРО

" Скъпи другари,
Днес напуснах парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България ”. Тръгвам си с достолепието, че съм работил съзнателно както за партията, която ми даде късмет, по този начин и за варненци, които ми гласоподаваха доверие.
Коректността би трябвало да е водеща и в политиката, и в живота. Дотук се стигна точно поради хора, които не имат вяра в този принцип, хора, за които дребните политически интриги и сметки са метод на оцеляване в левицата години наред. Така и не съумях да приема слагачеството и лъжите като трамплин за кариерна реализация ", в обществената мрежа Facebook.
 Депутат напуща Българска социалистическа партия и влиза в листите на Вътрешна македонска революционна организация Депутат напуща Българска социалистическа партия и влиза в листите на Вътрешна македонска революционна организация
Депутатът Иван Димов Иванов напуща парламентарната група на Българска социалистическа партия. Това заяви при започване на петъчното пленарно съвещание шефката на пар...
" Въпреки всичко, вардя положителното възприятие и другарство с множеството членове и симпатизанти, с които взаимно си помагахме и споделяхме компликациите. То е доста по-силно от операциите, които едни „ ръководители ” насадиха.
Приех предлагането на Вътрешна македонска революционна организация да се включа в тяхната листа като гражданска квота в трети МИР – Варна. Те имат дела, които са надпартийни и заслужават поддръжка. Това е опция да продължа активността си, в която вложих доста труд, персонално време и напъните на доста хора, които ме поддържат и през днешния ден.
На хората, които ме подкрепяха и не престават безусловно да имат вяра в мен - голямо благодаря и заричане, че в никакъв случай няма да ги предам! А на тези, които ме подкрепяха и взеха решение да поемат по различен път - благодаря и да са живи и здрави! "
Припомняме, че В края на предходната година Иван Иванов бе изключен от редиците на левицата, откакто се появи информация, че е взел участие в побой над собствен съпартиец в морската ни столица, само че остана част от групата на Българска социалистическа партия в Народното събрание. Тогава Иванов отхвърли да носи някаква виновност и разгласи, че е станал жертва на вътрешнополитически битки в партията му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР