Скъпи приятели, Благодарим на всички, които ни четат! И на

...
Скъпи приятели, Благодарим на всички, които ни четат! И на
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Аз съм Наско, НСО и... Лада Нива

Скъпи другари,

Благодарим на всички, които ни четат! И на тези, които ръководят българската страна, че дават материал за четене всеки ден! Особено тези, които ни поздравиха с авторски видеоклип.

Както написа един четец: “Едни някогашни министри на половин бутилка водка даваха конференции, а този юноша с една марихуанка ще се разпадне... Ама това е, неналичието на опит мъчно се компенсира.”

Така в смешки и закачки стартира днешният съботен ден. И продължи. Оказа се, че политическите изповеди през днешния ден са заразни. Бойко Борисов призна, че Политическа партия били по-добри от ГЕРБ в кражбите.

Е, някои наши правилни читатели незабавно се изрекоха, че водачът на ГЕРБ се подценява и че към момента никой не го е изместил. Историята ще покаже дали ще изпреварят кражбите по време на така наречен развъртян социализъм. Както се пее в: " Евала Живков, евала Живков, беше най-велик и като огромен властник, и като комедиант. "

Много тъжно, само че през днешния ден сякаш всички са против държавното управление. Президентът Радев съобщи, че няма да уволнява шефа на НСО и да не се бъркат там, дето не им е работа.

А НСО пък назова някои изказвания на Лена Бориславова “клеветнически”. Или както дообясни - съблюдават положителния институционален звук и се въздържат от нападки. Представяте ли си каква дума щяха да употребят тогава вместо " оскърбителен ".

Хубавото е, че министър председателят Кирил Петков е някъде към Атина на стопански конгрес и не е очевидец на тоя съботен обстрел по него. Но пък пресцентърът му направи един несполучлив опит да заяви какво е желал да каже там за корупцията. От втория път се получи - разбрахме, че Русия има пръст в тая работа, както министър председателят бе обяснил и на Байдън (а вследствие на това Митрофанова го обиди на чиновник).
А, тъй като стана дума за съветската посланичка, и тя очевидно през днешния ден е в положително въодушевление и не ни пуска ракети по фейсбук, а ни убеждава по какъв начин най-хубавата кола била Лада Нива. В същото време нейните хора продължиха крепко да обстрелват с ракети мирни поданици. Украинската войска обаче не се дава, нищо че не й пращаме военна помощ.
Успяхме да проследим всички тези събития през днешния ден без помощта на неразрешени вещества.

И както се споделя в един министерски кабинет: Скъпи другари до скоро, щастлива събота, благополучен уикенд и ще се забележим!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР