Скъпи приятели-българи! Знаете всички сега, че в Украйна започна война...

...
Скъпи приятели-българи! Знаете всички сега, че в Украйна започна война...
Коментари Харесай

Украинка с апел за помощ за възрастни, самотни хора и болни деца в Одеса

Скъпи приятели-българи! Знаете всички в този момент, че в Украйна стартира война... това е извънредно, само че най-ужасно е за възрастни хора. В Одеса има фонд " Корпорация монстров ", кой оказва помощ на заболели хора, възрастни хора и аз постоянно им оказвам помощ. Сега събират помощ за 500 възрастни хора, главно храна. 

Този зов насочи към приятелите си във фейсбук украинката Наталия Еллис, която от няколко години живее и работи в Пловдив. Пловдивчани я познават с идеята й за спасяването на Ботаническата градина в Пловдив и внушителната й сбирка с кактуси. 

" През последните дни и изключително през днешния ден, връзките с Украйна са затруднени, само че все пак подкрепям контакт с мои близки и другари. Ситуацията е доста тежка, само че всички имаме вяра, че Украйна ще издържи. Но хиляди хора там имат потребност от помощ " споделя Ната Еллис. 

От няколко години тя подкрепя фондът " Корпорация монстров ", които обезпечават храна на фамилии на заболели деца и самотни възрасти хора. " Познавам персонално основателката на фонда, която е извънредно отдадена на идеята. Затова в този момент се обръщам към приятелите си тук за поддръжка в този миг " споделя украинката. 

Тези, които желаят да оказват помощ могат да го създадат през банковат сметка на фонда: 

ФОНД «КОРПОРАЦІЯ МОНСТРІВ» код 41569293, IBAN UA543052990000026000004918005, в АТ КБ " ПРИВАТБАНК " МФО 305299

Самата Наталия Еллис също събира тук хранителни артикули и ги изпраща по камиони за Украйна. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР