Скъпи подаръци, рози, бижута и парфюми. Това представляваха сторитата в

...
Скъпи подаръци, рози, бижута и парфюми. Това представляваха сторитата в
Коментари Харесай

Рози, колиета и скъпи парфюми: Родните звезди забравиха, че в БГ е Трифон Зарезан

Скъпи дарове, рози, бижута и парфюми. Това представляваха сторитата в Instagram на голяма част от родните звезди и инфлуенсъри. Свети Валентин, безкрайна обич и благополучие струеше от всички фрагменти, които десетки известни българи качваха в обществените си мрежи.

Всичко това е отлично, а ние сме привикнали известните ни персони да показват материалните си придобивки. Масово обаче родните звезди пропуснаха, че на 14 февруари означаваме и Трифон Зарен.

Виж още: Докато Джизъса гладува: Новият на Златка се глези с храна в Италия, взе да му проличава

Трифон Зарезан е е български национален празник в чест на свети Трифон. Празнува се от лозарите, соколарите, градинарите и кръчмарите на 14 февруари, а не когато Българската православна черква тържествено празнува Трифоновден - на 1 февруари. Той е измежду най-устойчивите, само че и най-противоречиви и комплицирани по своята историческа същина традиции в българския национален календар. 

Виж още: Тренировки на изсъхнало: Различният Св. Валентин за Мария и Виолин от " Един за различен "

Свети Валентин е прелестен празник, а любовта е мотив да се чества всеки ден, когато я има. Е, родните звезди държат да демонстрират придобивките си. Златка и Карен са на сантиментално странствуване в Рим, Сузанита се изфука със безценен парфюм, НиЛо и Ники Михайлов демонстрираха елегантни тоалети от сантименталната им вечеря. Ина Гаярди и Венелин Кондаков пък са на сантиментално странствуване във Франция. Все прелестни събития, само че на този декор международните звезди наподобяват скромни и небогати, в случай че съдим от наличието, което те споделят за празника на влюбените.

Виж още: Любов да има! Стела и Сандев се пуснаха разголени от спалнята, демонстрираха фотография на бебето 

Джей Ло сподели, че си е направила татус с буквите на Бен Афлек (сякаш към този момент не разбрахме, че тези двамата са още веднъж заедно). Кристина Агилера показа фамилни моменти със своята половинка и децата ѝ. Карди Би и Офсет имаха сантиментална вечеря в ресторант за бързо хранене. Гуен Стефани просто поздрави почитателите си за празника. Списъкът продължава и продължава.

Виж още: " Раждай, че ще стане като с Кубрат ": Николета Лозанова отнесе рецензии точно на 14 февруари 

Както стана ясно нагоре обаче е, че родните звезди пропуснаха да отбележат, че на 14 февруари въпреки всичко в всеобщата просвета, се посреща Трифон Зарезан. Е, любовта върви ръка за ръка с виното, което безусловно е участвало на празничната софра на всеки и евентуално с това биха се защитили някои инфлуенсъри, че са отбелязали българския бит.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР