Скъпи пловдивчани, Заедно можем да променим Пловдив, можем да променим

...
Скъпи пловдивчани, Заедно можем да променим Пловдив, можем да променим
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Сменям модела – гласувайте!

Скъпи пловдивчани,

Заедно можем да променим Пловдив, можем да променим модела на ръководство, а оттова - и това по какъв начин живеем. Говорихме за това с вас стотици пъти – и в срещите ни очи в очи в обособените региони на града по време на предизборната акция, и в диалозите ни надалеч преди тя да стартира. И в приемната ми.

Разчитам на вашата поддръжка. Вярвам в нея! Защото знам, че и вие желаете да сменим порочния модел на ръководство на Пловдив. Защото вие, жителите го казахте първи. Дойдохте в приемната ми с тъжби, че не можете да стигнете до кмета, тъй като няма приемен ден. И че няма до кого да отнесете казуса си. Вие казвахте, че няма къде да паркирате колите си.



Че местата в детските градини и парковете не доближават. Вие станахте очевидци на съмнителни публични поръчки и това по какъв начин се взимат значими за града решения, без да се допитват до вас, професионалните гилдии. Вие търпяхте безконечните и безумно скъпи поправки, довели до тапи в града. Вие понесохте тежестта на високите налози. На отнетите обществени придобивки.

Сега е време да създадем своя избор. Важен избор. Вие ще решите дали моделът на ръководство да бъде удължен или да му сложим край.

Затова би трябвало да гласувате!

В тази избор няма ляво или дясно. Тук избираме кмет, който прави работа. Който ще е покрай хората, с цел да взема решение проблемите. Който се допитва до професионалните гилдии. Който ръководи дружно с жителите. Който ще работи по този начин, че Пловдив да е чист, ярък, спретнат и да се развива.

Затова би трябвало да гласувате!

Пари за Пловдив ще има. Който и да е кметът. Казаха го и вицепремиерът Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. По-важното е по какъв начин парите на Пловдив ще бъдат харчени.

Затова би трябвало да гласувате!

Аз знам какво е да поемеш отговорността да бъдеш кмет, а вие ме познавате. Знаете по какъв начин работя – покрай вас и с грижа за вас, жителите. Знаете, че имам приемен ден. Че ръководя дружно с вас, с Граждански и Експертни препоръки. Че ръководя транспарантно и се регистрирам обществено.

Изборът е значим. Затова няма да допуснем опити за фалшификации, тъй че този значим избор да бъде изопачен.
Затова и вие би трябвало да гласувате!

Вярвам във вашата поддръжка!

Призовавам ви – гласувайте!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР