Скъпи Овни, за вас казват, че сте целеустремени и амбициозни,

...
Скъпи Овни, за вас казват, че сте целеустремени и амбициозни,
Коментари Харесай

Овни, септември е месецът на търпението

Скъпи Овни, за вас споделят, че сте целеустремени и амбициозни, което е изцяло правилно, единствено че при започване на септември като че ли губите скорост. Дали краят на отпуските е това, който ви демотивира? Ще е належащо да изчакате до 22 септември, с цел да може с помощта на помощта на околните ви ентусиазмът ви още веднъж да се появи. Жадни за власт, съблазнители, вие още веднъж сте на напред във времето на сцената. В този миг виждаме какъв брой мъчно получавате това, което желаете. Лъвът във вас се завръща в силата си. Обвързаните се оправят добре.

Ако пък сте на кръстопът и се колебаете сред 2-ма души, от вас зависи да извършите избор. Във финансово отношение, към 15 септември, би трябвало да се вземат поради някои дребни несъответствия.

Съвет на месеца: Това е месецът на завръщането, тъй че е значимо да се възползвате от него, с цел да поставите ново начало или да реализирате нови планове, независимо или в компанията на други хора. Ако при започване на месеца ви се коства, че сте малко неуверени, лека-полека ще намерите своя път.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР