Скъпи остриета са пред напускане на „Лудогорец“. Става въпрос за

...
Скъпи остриета са пред напускане на „Лудогорец“. Става въпрос за
Коментари Харесай

Скъпи остриета напускат „Лудогорец“

Скъпи остриета са пред овакантяване на „Лудогорец“. Става въпрос за нападателите Якуб Шверчок и Жуниор Брандао. Полският таран може да поеме към Бундеслигата. За него се твърди, че клуб от елита на Германия е подготвен да заплати над 5 млн. лв. за правата му. През сегашния сезон Шверчок има 23 мача и 10 гола за „орлите“. Въпреки това, той остава в сянката на румънеца Клаудио Кешеру. 32-годишният изпълнител има 20 попадения в 33 срещи. Статистиката му впечатли американски отбор, който даже е изпратил оферта в Разград за закупуването му. Поне по този начин настояват медиите в родината на играча.

Друг нападател от „Лудогорец“ пък се завръща в родината си. Става въпрос за бразилеца Брандао. Той бе притеглен за 1,5 млн. евро през лятото, само че по този начин и не съумя да запише мач в Първа лига. Играчът ще играе в „Гояс“ чартърен за една година.

При това състояние не е изключено клубът да се укрепи с ново попълнение в предни позиции. Това ще се случи, в случай че Шверчок или Кешеру бъдат продадени. „Лудогорец“ разполага и с Жоао Пауло в предни позиции, който не един път сподели, че заслужава да му се гласоподава доверие. Към момента първенците се укрепиха с румънското крило Адриан Попа, взет чартърен от британския „Рединг“.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР