Скъпи наши майки и бащи, баби и дядовци,честит празник на

...
Скъпи наши майки и бащи, баби и дядовци,честит празник на
Коментари Харесай

Нинова: Ще бъдем упорити и ще настояваме докрай за Закона за възрастните хора

„ Скъпи наши майки и татковци, баби и дядовци,честит празник на възрастните хора! Вие ни отгледахте и възпитахте и сме ви признателни за това.
Знаем, че през днешния ден живеете мъчно - с ниските пенсии и високи сметки, с ниските приходи и скъпи медикаменти. Имате нашето схващане и поддръжка. ” Това декларира ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във видеообръщение по случай Международния ден на възрастните хора.
Сподели с твоите другари
Лидерът на левицата напомня, че от Българска социалистическа партия два пъти са внасяли в Народното събрание предложение за приемане на Закон за възрастнихе хора, само че ръководещите са го отхвърлили и двата пъти.
Нинова е безапелационна, че от левицата ще бъдат упорити и ще упорстват за него до дъно, защото по думите й той подсигурява заслужен обществен живот на възрастните хора.
„ Последователни сме и в желанието си да се преизчислят всички пенсии – неведнъж сме го предложили и все се отхвърля. И в този момент, през октомври, когато се гледа Бюджет 2020, още веднъж ще го създадем.
Това е най-малкото, което ви изискуем за вашия живот, за градежа на България, за възпитанието на младото потомство ”, продължава Нинова. „ Желая ви да бъдете здрави, мощни, да не губите кураж. Честит празник! ”, приключва Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР