Скъпи левскари,Днес навършвам 60 години и е време за равносметка

...
Скъпи левскари,Днес навършвам 60 години и е време за равносметка
Коментари Харесай

Обръщение от мажоритарния собственик на „ПФК Левски“ към „синя“ България

Скъпи левскари,

Днес навършвам 60 години и е време за равносметка за миналия път. Благодарен съм на Бог за всичко, през което прекосих. Хубавото ми даваше сили и религия, неприятното да одухотворявам, да впрягам волята си, да не се отхвърлям и да не преставам. Победите са ме окрилявали, а загубите са ме учили. Правил съм добрини, правил съм и неточности. Надявам се да простите грешките, тъй като посредством тях откривах истината. Тези 60 години не бяха леки, само че знам, че това ме направи по-силен, по-устойчив и по-мъдър. Всичко в живота си съм реализирал с доста труд и нищо не получих безплатно. Благодарен съм на ориста за моето семейство, което ми дава обич, сили и религия. Благодарен съм на ориста, че отреди да бъда Левскар. Целият ми живот от 12-годишен до през днешния ден е отдаден на великия, наследник клуб. През всички тези години сърцето ми е отдадено на синята концепция. Понякога е туптяло от горделивост и наслада, от време на време е кървяло от болежка, яд и засегнатост. Преживях изумителни мигове като футболист и началник с обичания си тим. Постигнах впечатляващи резултати, купи и победи. Преживял съм неповторими мигове пред претъпкани игрища със синята фанелка.

От две години съм притежател на Левски, с помощта на вас. Казвал съм ви и преди, ще повторя и през днешния ден: считам себе си за Пазител на акциите на клуба. Станах подобен в най-тежкия миг от вековната история на “Левски ”. Заложих името си, което бях градил доста години. Кой ли не ми сподели, че това е безспорен риск и обречена идея. Напълно осъзнавах в какво положение поемах обичания си клуб. Но това не ме уплаши, колкото и да беше ужасно. Спасяването на моя втори дом усещах като житейската си задача. Щастлив съм, че през последните месеци, с помощта на Мъри Стоилов тимът се изправи и се върна в играта. Дълбоко правя оценка и безпределно благодаря, че в тези сложни времена, в които живеем, всички вие сте до нас и отделяте от персоналните си средства с цел да спасите нашия обичан тим. Неописуемо е възприятието, което изпитах, когато в петък напълнихте стадиона и показахте, че левскарския дух е жив и постоянно ще бъде жив. Всички ние доказахме, че обединени можем всичко и ще се преборим за спасението на обичания ни наследник столетник!

Скъпи левскари,

Благодаря ви за всичко, което вършиме. Историята ще го помни, по този начин, както през днешния ден ние помним тези, които издигнаха нашия стадион в сложните за “Левски ” времена. Благодаря и на тях, които към този момент не са сред живите, само че са причина великия ни Левски да бъде това, което е – Светиня! Благодаря и на тези, след нас, които съм сигурен, че със зъби и нокти, душа и сърце ще се борят за съществуването на синята цитадела, по този начин, както го вършим ние през днешния ден!

На днешния ден, в който навършвам 60 години, аз – Левскаря, подарявам 60 000 лв. на моята обич „Левски“. Това ще осмисли празника ми и направената равносметка. Този подарък към клуба ми, който към момента е в тежко финансово състояние ще ме направи същински благополучен.

А аз получих най-големия си подарък от Съдбата – това да съм отпред на „Левски“ в най-тежкия миг от съществуването му и да давам всеки ден цялата си обич и сила за спасяването и просперитета му.

Левски е безконечен!

Ваш Наско Сираков
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР