Скъпи Ламбо, казват, че не е важно колко дни има

...
Скъпи Ламбо, казват, че не е важно колко дни има
Коментари Харесай

Йотова за Ламбо: Всеки твой ден бе пълен с живот!

" Скъпи Ламбо, споделят, че не е значимо какъв брой дни има в живота ти, значимо е какъв брой живот има в дните ти. Всеки твой ден бе цялостен с живот. Истински живот! " Това написа вицепрезидентът Илияна Йотова във фейсбук във връзка гибелта на Стефан Данаилов.

Ето цялостния пост на Йотова;

„ Забранил съм на всички да ме жалят. “ Това ни споделяше Стефан Данаилов при всяко тестване, което му изпращаше ориста. С ведрото си възприятие за комизъм и безвъзвратен оптимизъм продължаваше напред. Защото така мощно обичаше живота…

Ние, поколенията българи, които имахме достойнството да живеем в едно време с великия Ламбо, сме щастливци. Дано всички, които се докоснахме до мощния човек Стефан Данаилов, да сме съумели да почерпим най-малко парченце от неговата религия, сила, жадност за живот и за правдивост, храброст, неотстъпчивост. Дано сме се научили да не се предаваме, да не се опасяваме да споделяме със мощен глас истините, в които имаме вяра. Да отстояваме мнението си изрично даже с цената на тежки рецензии, удари, разочарования.

Аз научих от Стефан Данаилов, че доверието, въпреки и трупано дълго време, може да се загуби доста елементарно, единствено с един погрешен жест.

Скъпи Ламбо,

Казват, че не е значимо какъв брой дни има в живота ти, значимо е какъв брой живот има в дните ти. Всеки твой ден бе цялостен с живот. Истински живот!

„ Следите остават “…

Поклон! /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР