Скъпи, граждани, че Киро ще подаде оставка - това вече

...
Скъпи, граждани, че Киро ще подаде оставка - това вече
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Киро е вече пътник!

Скъпи, жители, че Киро ще подаде оставка - това към този момент е ясно. Той към този момент е пасажер!Това сподели пред Министерски съвет Цвета Караянчева от ГЕРБ по време на митинга, който се организира сега там, съобщи Sofia24.bg. " Човекът, който наруши Конституцията приказва, че нямало хора над закона. Е, по какъв начин, бе? Конституцията не е ли първият закон на страната ", сподели още тя.

" Аз желая да ви попитам - спомняте ли си преди 15 години, че всички тръгнахме зад един човек. Този човек през днешния ден е водач на най-голямата опозиционна партия и той е задържан. Помните ли какъв брой победи имаше партия ГЕРБ през всичките тези години? Защото партия ГЕРБ работи с хората. Партия ГЕРБ споделя на всички какво е направено. И тази истина, това, което се чете в очите на хората е задоволително да сме с високо вдигнати глави. Ние нищо неприятно не сме създали, за това сме мощни, за това не се тормозим да застанем пред хората ".

" Днес сме тук, с цел да кажем " Не " на тази тирания, която се оформи през миналите няколко месеци. Те знаеха, че партия ГЕРБ е мощна и търсеха всевъзможни способи да ни прекършат. Арести - без заповед, обиски - без заповед, сключване на предупредителни протоколи - та ние не сме нарушители ".

" С ареста на Борисов желаят да извърнат фокуса, да не помнят хората за високите цени, инфлацията, здравната рецесия, само че това ще бъде ден до пладне. А по-късно кого ще арестуват? Няма да им се получи! "

" През 2013 година показахме, че сме мощни. Ние можем да бъдем поредни. Ние сме работили за просперитета на българската страна. Времето е пред нас. И колкото и да е студено - това не може да ни уплаши. Днес започваме. Днес започваме и няма да позволим да се пречупи гръбнака на демокрацията. Правителството на ГЕРБ постоянно е работила за националните ползи, за одобряване на България като фактор в Европа и като водач на Балканите. Никой не си разреши такава принуда - на хората, които оскверняваха институциите. Пътищата, които Борисов направи са дълги и водят към столицата ", разяснява Караянчева.

Тя добави, че е получила информация, че рано сутринта - министър Караджов е разпоредил на всички пътни ръководства в цялата страна да се запълват дупките. " Това се прави, с цел да не могат хората да пътуват обикновено ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР